نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي ملل/ روش تهيه «جوجه برياني» به سبک هندي پاکستاني

منبع
تبيان
بروزرسانی
غذاي ملل/ روش تهيه «جوجه برياني» به سبک هندي پاکستاني

تبيان/ امروز قصد داريم طرز تهيه جوجه برياني به سبک هندي پاکستاني را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم
روغن گياهي ۴ قاشق غذاخوري

سيب زميني ۴ عدد، کوچک

پياز، کاملاً خرد شده ۲ عدد بزرگ

سير، خرد شده ۲ حبه

زنجبيل تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوري

فلفل قرمز نصف قاشق چاي خوري

فلفل سياه نصف قاشق چاي خوري

زردچوبه نصف قاشق چاي خوري

زيره، آسياب شده ۱ قاشق چاي خوري

نمک ۱ قاشق چاي خوري

گوجه فرنگي ۲ عدد متوسط

ماست ۲ قاشق غذاخوري

برگ نعناي تازه، خرد شده ۲ قاشق غذاخوري

هل، آسياب شده نصف قاشق چاي خوري

چوب دارچين حدود ۵ سانتيمتر

مرغ، بدون استخوان يک و نيم کيلوگرم

روغن نباتي دو و نيم قاشق غذاخوري

پياز، خرد شده ۱ عدد بزرگ

زعفران

غلاف هل ۵ عدد

چوب دارچين ۲.۵ سانتيمتر

زنجبيل آسياب شده نصف قاشق چاي خوري

برنج باسماتي هندي ۵۰۰ گرم

آب مرغ ۴ پيمانه

نمک يک و نيم قاشق چاي‌خوري

روش تهيه
* مرغ را به تکه‌هاي کوچک، خرد کنيد.

* پوست سيب زميني‌ها را بکنيد و هر کدام از آن‌ها را به تکه‌هاي درشت خرد نماييد. سپس آن‌ها را در دو قاشق روغن تفت دهيد تا سرخ و رنگ آن تيره شود. آن‌ها را از روغن بيرون بياوريد. دو قاشق ديگر روغن داخل ماهيتابه يا قابلمه بريزيد و پياز و سير و زنجبيل را در آن تفت دهيد تا پياز نرم و طلايي شود.

* پوست گوجه فرنگي‌ها را بکنيد و آن‌ها را خرد نماييد.

* فلفل قرمز و فلفل سياه و زرد چوبه و زيره و نمک و گوجه فرنگي خرد شده را به پياز سرخ شده اضافه نماييد. همه مواد را مرتب به هم بزنيد تا حدود ۵ دقيقه روي حرارت تفت داده شوند.

* سپس ماست، نعناع، هل آسياب شده و چوب دارچين را به ساير مواد بيفزاييد. حرارت گاز را کاملاً کم کنيد و درب ظرف را ببنديد. هر چند وقت يک‌بار مواد را به هم بزنيد تا زماني که گوجه فرنگي‌ها کاملاً پخته و له شوند. اگر احساس مي‌کنيد مواد کمي خشک هستند و ممکن است به ظرف بچسبند و ته بگيرند، مي‌توانيد مقدار کمي آب به آن‌ها اضافه نماييد.

* زماني که گوجه فرنگي‌ها کاملاً پخته و نرم شدند و ترکيب يکدست و غليظي فراهم شد، تکه‌هاي مرغ را داخل آن بريزيد و خوب به هم بزنيد تا کاملاً به ترکيب گوجه فرنگي آغشته شود. درب ظرف را ببنديد و دماي گاز را تا حد ممکن کم کنيد تا مرغ حدود ۳۵ الي ۴۰ دقيقه با سس گوجه فرنگي، بپزند. زماني که مرغ پخت مي‌بايست سس کاملاً غليظي در ته ظرف باقي بماند. در غير اين صورت مي‌توانيد درب ظرف را باز بگذاريد تا مواد روي حرارت بجوشند و آب آن‌ها بخار شود.

* برنج را کاملاً بشوييد و بگذاريد آب آن حدود ۳۰ دقيقه کاملاً گرفته شود.

* داخل قابلمه، پياز را در روغن نباتي تفت دهيد تا سرخ و طلايي رنگ شود. زعفران، هل، چوب دارچين، زنجبيل و برنج را اضافه نماييد. مواد را به هم بزنيد تا برنج کاملاً به همه مواد آغشته شود.

* آب مرغ را روي حرارت قرار دهيد و زماني که کاملاً داغ شد آن را به برنج اضافه کنيد و خوب مواد را به هم بزنيد. سپس ترکيب مرغ را به همراه سيب زميني‌ها بيفزاييد. آن‌ها را آرام به هم بزنيد. زماني که آب مرغ شروع به جوشيدن کرد، درب ظرف را ببنديد و دماي گاز را کم کنيد تا مواد به مدت ۲۰ دقيقه بپزند. در اين مدت درب ظرف را بر نداريد و محتويات آن را به هم نزنيد.

برياني آماده سرو است. لذت اين غذاي پرادويه هندي – پاکستاني را از دست ندهيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar