نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«قليه عدس» يک غذاي متفاوت ولي پرخاصيت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
«قليه عدس» يک غذاي متفاوت ولي پرخاصيت

ايرنا/ قليه عدس يک غذاي بسيار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذايي که بدن شما نياز دارد را مي‌توانيد از طريق آن به دست آوريد.

مواد لازم براي تهيه قليه عدس:

۲ ليوان عدس
۱ عدد پياز متوسط
۱ عدد قلم گوسفند
چند تکه گوشت گوسفند
۴۰۰ گرم اسفناج پخته
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين به مقدار لازم

۳ قاشق غذاخوري برگ سير
کشک، سير داغ، پياز داغ، نعناع خشک براي تزيين

طرز تهيه و دستور پخت قليه عدس:

۱. ابتدا قلم گوسفند را به مدت ۵ ساعت بجوشانيد. قلم گوسفندي بايد آنقدر بجوشد که همه عصاره آن خارج شود. سپس عدس و گوشت گوسفندي و عصاره قلم را در يک قابلمه روي هم بريزيد و با کمي آب مخلوط کنيد و روي اجاق قرار دهيد تا بجوشد. معمولا سه ساعت طول مي‌کشد که گوشت و عدس کاملا بپزد و له شود.

۲. حالا در يک تابه برگ سير، را با ادويه‌ها تفت بدهيد. گوشت‌ها را ريش ريش کنيد و يا با عدس بکوبيد تا کاملا له شود. حالا اسفناج را به گوشت و عدس اضافه کنيد. کمي آب داخل آن بريزيد و منتظر باشيد تا بجوشد و حسابي قوام بيايد.

۳. بعد از قوام آمدن غذاي شما آماده است مي‌توانيد آن را ميل کنيد. براي تزئين قليه عدس از کشک، سير داغ، پياز داغ، نعناع خشک هم مي‌توانيد استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar