خراسان/ فوت و فن تهیه خمیر پاستای خانگی خوشمزه و ارزان

 
  چی لازم داریم:
  تخم مرغ - سه عدد
  روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
  نمک دریایی - نصف قاشق چای‌خوری
 آرد معمولی  - ۲۵۰  گرم
 

چطور بپزیم:
1- ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل دستگاه غذاساز بریزید.
2- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با نصف قاشق چای‌خوری نمک دریایی اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط شود.
۳- ۲۵۰گرم آرد معمولی را اضافه و چند دقیقه دیگر مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد.
4- خمیر را از دستگاه غذاساز خارج کنید و روی سطح صافی که از پیش آرد  پاشیده اید قرار دهید.
5- خمیر را با دست ورز دهید تا بافت آن یکدست شود.
6- کمی روغن زیتون روی خمیر بمالید سپس روی آن را با محافظ مواد غذایی بپوشانید. خمیر پوشانده شده را کنار بگذارید تا حداقل ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند و استراحت کند.
7- پس از ۳۰ دقیقه پوشش روی خمیر را بردارید و پهن کنید و با وردنه تا جایی که می‌توانید آن را نازک کنید.
8- این کار را آن‌قدر تکرار کنید تا خمیر به ضخامت پاستا برسد.
9- بهتر است آن را به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که خمیر پاستا به ضخامت دلخواهتان رسید، روی خمیر را با کمی آرد بپوشانید و لایه‌های خمیر پاستا را روی هم قرار دهید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه خودتان برش بزنید.
10- خمیر پاستای برش داده شده را به صورت رشته‌ای روی گیره‌ای مناسب آویزان کنید و بعداز ۱ تا ۲ ساعت آن  را در آب جوش بریزید و برای 5 دقیقه بجوشانید سپس با مواد دلخواهتان ترکیب کنید.
 11- برای تهیه خمیر پاستای رنگی کافی است پوره سبزیجات را به مواد اولیه خمیر پاستا اضافه کنید.
12- برای نگهداری خمیر پاستا باید ابتدا آن را به خوبی خشک کنید.
13- برای خشک کردن  خمیر پاستا باید روی خمیر را به خوبی آرد بپاشید سپس آن را برگردانید و سمت دیگر آن را آرد بپاشید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.
14- پس از این که پاستا خشک شد آن را داخل یک ظرف در دار که هوا داخل آن نفوذ نمی‌کند، نگهداری کنید.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar