نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن تهيه خمير پاستاي خانگي خوشمزه و ارزان

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت و فن تهيه خمير پاستاي خانگي خوشمزه و ارزان

 خراسان/ فوت و فن تهيه خمير پاستاي خانگي خوشمزه و ارزان

 
  چي لازم داريم:
  تخم مرغ - سه عدد
  روغن زيتون - يک قاشق غذاخوري
  نمک دريايي - نصف قاشق چاي‌خوري
 آرد معمولي  - ۲۵۰  گرم
 

چطور بپزيم:
1- ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل دستگاه غذاساز بريزيد.
2- يک قاشق غذاخوري روغن زيتون را همراه با نصف قاشق چاي‌خوري نمک دريايي اضافه کنيد. دستگاه را روشن کنيد تا مواد مخلوط شود.
۳- ۲۵۰گرم آرد معمولي را اضافه و چند دقيقه ديگر مخلوط کنيد تا حالت خميري بگيرد.
4- خمير را از دستگاه غذاساز خارج کنيد و روي سطح صافي که از پيش آرد  پاشيده ايد قرار دهيد.
5- خمير را با دست ورز دهيد تا بافت آن يکدست شود.
6- کمي روغن زيتون روي خمير بماليد سپس روي آن را با محافظ مواد غذايي بپوشانيد. خمير پوشانده شده را کنار بگذاريد تا حداقل ۳۰ دقيقه در دماي اتاق بماند و استراحت کند.
7- پس از ۳۰ دقيقه پوشش روي خمير را برداريد و پهن کنيد و با وردنه تا جايي که مي‌توانيد آن را نازک کنيد.
8- اين کار را آن‌قدر تکرار کنيد تا خمير به ضخامت پاستا برسد.
9- بهتر است آن را به دو نيم تقسيم کنيد. هنگامي که خمير پاستا به ضخامت دلخواهتان رسيد، روي خمير را با کمي آرد بپوشانيد و لايه‌هاي خمير پاستا را روي هم قرار دهيد و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه خودتان برش بزنيد.
10- خمير پاستاي برش داده شده را به صورت رشته‌اي روي گيره‌اي مناسب آويزان کنيد و بعداز ۱ تا ۲ ساعت آن  را در آب جوش بريزيد و براي 5 دقيقه بجوشانيد سپس با مواد دلخواهتان ترکيب کنيد.
 11- براي تهيه خمير پاستاي رنگي کافي است پوره سبزيجات را به مواد اوليه خمير پاستا اضافه کنيد.
12- براي نگهداري خمير پاستا بايد ابتدا آن را به خوبي خشک کنيد.
13- براي خشک کردن  خمير پاستا بايد روي خمير را به خوبي آرد بپاشيد سپس آن را برگردانيد و سمت ديگر آن را آرد بپاشيد و کنار بگذاريد تا کاملا خشک شود.
14- پس از اين که پاستا خشک شد آن را داخل يک ظرف در دار که هوا داخل آن نفوذ نمي‌کند، نگهداري کنيد.
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره