شام/ روش تهيه «ساندويچ ژامبون» لذيذ با سس بشامل

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه ساندويچ کروک موسيو را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه سس:
۱/۴ فنجان کره بدون نمک
۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
۱ .۱/۲ فنجان شير کامل
۴ قاشق چايخوري خردل
۱/۸ قاشق چاي خوري جوز هندي
نمک و فلفل سياه تازه آسياب شده ، به دلخواه
پنير پارمزان به ميزان دلخواه
مواد لازم براي ساندويچ:
۸ (ضخامت ۱/۲ اينچ) برش نان تست
ژامبون ۸ تکه يا (کالباس يا مرغ پخته شده استيک)
۱ ۱/۲ فنجان پنير پيتزا يا چدار رنده شده
طرز تهيه:
اول بشامل رو درست کنيد.
کره رو ذوب کنيد و آرد رو توش کمي تفت بديد تا بوي خاميش بره. شير رو بهش اضافه کنيد و سريع و مداوم هم بزنيد تا آرد گلوله نشه. اجازه بديد شير بجوشه و سس غليظ بشه. وقتي سس به غلظت مناسب رسيد نمک و فلفل پودر کاري بهش اضافه کنيد و هم بزنيد. پنير پارمزان رنده شده رو هم اضافه کنيد و مخلوط کنيد. بشامل همينطور که سرد ميشه غليظتر و سفتتر ميشه.
يک طرف نان تستها رو کره نرم شده بماليد. من از نان تست سبوس کامل استفاده کردم. نانها رو از طرف کرهاي روي تابهي گريل داغ شده روي حرارت قرار بديد. لازم نيست روغن استفاده کنيد. فقط تابه رو داغ کنيد و نونها رو توش بذاريد تا تست بشن. نانهاي تست شده رو کنار بگذاريد. کمي از سس خردل روي سمت تست نشدهي نانها بماليد.
يک ورقه کالباس يا ژامبون روي نان خردل ماليده بذاريد. اگه ژامبونتون بزرگتر از نونه، ميتونيد دو لايه ش کنيد يا خردش کنيد و بذاريد. يک ورقه پنير روي ژامبونها بذاريد. يک نان ديگه رو هم خردل بماليد و از سمت خردل زده روي ورقهي پنير بذاريد، طوريکه سمت تست شدهي نان رو قرار بگيره.
روي ساندويچهاي آماده شده بشامل بريزيد و با قاشق پهن کنيد. روي بشامل پنير رنده شده بريزيد. ساندويچها رو در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه قرار بديد تا پنيرها آب و کمي طلايي بشن. ساندويچها رو از فر در بياريد و گرم نوش جان کنيد.
ميتونيد در صورت تمايل ساندويچها رو نصف کنيد تا لقمه ايتر بشن يا حتي از قطر دو قسمت کنيد تا اسنکهاي مثلثي داشته باشيد.