حال و هواي کافه در خانه با آيسکافي خانگي

خراسان/ حال و هواي کافه در خانه با آيسکافي خانگي
چي لازم داريم:
قهوه اسپرسو - (2 تا 3 فنجان کوچک) يا ۱۰۰ تا ۱۵۰ ميليليتر
شکر (با توجه به ذائقهتان) - ۲ تا ۳ قاشق چايخوري
يخ حبهاي - به مقدار لازم (اندازه حبهها نه زياد درشت باشد که چند تکه کل فضاي ليوان را اشغال کند و نه آنقدر کوچک که سريع ذوب شود.)
خامه يا شير پر چرب - (اگر اسپرسو ساز شما خامه زن دارد، به وسيله آن خودتان خامه درست کنيد، در غير اين صورت ميتوانيد از خامه قنادي استفاده کنيد.)
آيس کافي يا به بيان صحيحتر آيسد کافينام ، نوشيدني خنک تابستاني است که با قهوه سنگين و غليظ تهيه ميشود. دليل استفاده از قهوه غليظ در فرمولاسيون تهيه اين معجون خوشمزه اين است که موقع آب شدن يخها و حل شدن بقيه مواد، نوشيدني ما خيلي رقيق نشود.
طرز تهيه
1- ابتدا با دستگاه يک قهوه کاملا غليظ تهيه ميکنيم.
2- در يک ليوان حدود ۲ تا ۳ سانتي متر پايينتر از دهانه آن يخ ميريزيم و سپس در صورت تمايل به آن خامه يا شير پر چرب اضافه ميکنيم.
3- قهوهاي را که تهيه کردهايد درون ليوان روي يخها، شير و خامه بريزيد.
4- اگر تمايل داريد ميتوانيد دو تا سه قاشق چاي خوري شکر به آيس کافي خود اضافه کنيد و سپس آن را هم بزنيد. حدود يک دقيقه صبر کنيد. آيس کافي خوشمزه و دلچسب شما آماده است.