طرز تهيه املت انار خوشمزه و مخصوص به روش سنتي گيلاني

چي شي/ املت يکي از انواع غذا هاي ساده و سريع است که طرفداران زيادي دارد. ولي خيلي ها فقط املت گوجه را مي شناسند. در صورتي که چندين مدل املت وجود دارد و ميتوان هر بار يکي از آن ها را در منزل تهيه کرد. يکي از انواع املت ها، املت انار است که يک غذاي بسيار خوشمزه گيلاني به شمار مي آيد و با انار وحشي و رب انار محلي تهيه مي شود. اين املت را مي توان در کنار نان يا کته سرو نمود.
مواد لازم املت انار
انار وحشي و ترش۳ عدد
پياز۱ عدد
سير۳ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
رب انار ترش محلي ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه املت انار
مرحله اول
در اين املت از انار وحشي ترش استفاده شده است اما اگر در دسترس نبود مي توان از انار بومي نيز استفاده کرد اما انار کوهي و وحشي سايزش نسبت به انار بومي کوچکتر است. بنابراين اگر انار بومي جايگزين شد، ۱ تا ۲ عدد انار کافي است.
مرحله دوم
سير را رنده مي کنيم و کنار مي گذاريم. پياز را شسته و پوست کنده و رنده مي کنيم. سپس يک تابه را با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود. پياز و سير رنده شده را به تابه اضافه کرده و تفت مي دهيم تا عطر و بوي آن بلند شود.
مرحله سوم
به پياز هاي تفت داده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و رب انار ترش محلي را اضافه مي کنيم. انارهاي ترش را هم شسته و دان مي کنيم. دانه هاي انار را به تابه اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و درب تابه را مي بنديم تا پخته و حسابي نرم شود.
مرحله چهارم
وقتي انار ها پخته و نرم شد، تخم مرغ را داخل تابه مي شکنيم و اجازه مي دهيم تا خودش را بگيرد. سپس آن را از روي حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو مي کنيم. اين غذا را مي توان در کنار نان يا کته سرو نمود.