نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند تهيه لازانيا با ماکاروني پروانه اي

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
ترفند تهيه لازانيا با ماکاروني پروانه اي

سرآشپز پاپيون/  مواد لازم لازانيا با ماکاروني پروانه اي
پياز۱ عدد
پودر سير۲ قاشق مربا خوري
سير۲ حبه
پودر موسير۱ قاشق مربا خوري
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم

ماکاروني فرمي (پروانه اي)۲۰۰ گرم
پنير پيتزابه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگي۲ قاشق غذا خوري
آويشن۱ قاشق مربا خوري
سس لازانيابه مقدار لازم
فلفل دلمه اي (ريز شده)۲-۱ عدد
قارچ۱۰۰ گرم
ذرت (پخته شده)۱/۲ ليوان
نخود فرنگي۱/۲ ليوان
طرز تهيه لازانيا با ماکاروني پروانه اي
زمان تهيه ۴۰دقيقه
زمان پخت ۳۰دقيقه

۱
ابتدا پياز و سير را رنده زده و سير را با مقداري نمک مخلوط کنيد.پياز را در مقداري کره يا روغن نيمه سرخ کنيد و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه اي ريز شده را نيز به آن اضافه کرده و خوب تفت دهيد تا گوشت بپزد.شعله را ملايم کرده و رب گوجه فرنگي،سير رنده شده،پودر سير‌،پودر موسير،آويشن،نمک و فلفل را اضافه کنيد.
۲
در تابه اي جداگانه مقداري روغن يا کره اضافه کرده و قارچ ريز شده را در آن تفت دهيد و در پايان مقدار کمي آبليمو هم اضافه کنيد.نخود فرنگي را با مقداري آب و نمک بپزيد و به قارچ اضافه کنيد و بعد از کمي تفت دادن ذرت پخته شده را هم اضافه کنيد و همه مواد را به مواد گوشتي اضافه کرده و شعله را کمي زياد کنيد تا آب غذا کشيده شود.
۳
ماکاروني پروانه اي را داخل آبجوش ريخته و بعد از نيم پز شدن آبکش کنيد و اجازه دهيد آب اضافي آن کاملا از بين برود.داخل ظرف مناسبي فويل پهن کرده و آن را به خوبي چرب کنيد.
۴
مقداري ماکاروني داخل ظرف ريخته و رويش را از مواد پر کنيد و بعد به ميزان لازم سس لازانيا و پنير پيتزا اضافه کرده و لايه بعدي از ماکاروني را اضافه کنيد.
۵

اين کار را تا پايان انجام داده و در لايه آخر پنير بريزيد.وقتي مواد تمام شد روي ظرف را هم با فويل به خوبي بپوشانيد و ظرف را به مدت ۳۰ دقيقه درون فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد ، براي پايان مرحله پخت نيز قسمت بالايي فر را به مدت ۵ دقيقه روشن کنيد تا پنيرها کمي برشته و طلايي شوند.
تصاوير مراحل تهيه لازانيا با ماکاروني پروانه اي
  
ساير نکات لازانيا با ماکاروني پروانه اي
1)بهتر است بار اول ميزان بيشتري فويل استفاده کنيد و اضافه آن را روي ظرف برگردانيد.
2)در صورت تمايل سس لازانيا را حذف کرده و از مقدار بيشتري پنير استفاده کنيد
3)بهتر است لايه آخر به جاي پنير پيتزا با پنير چدار پر شود.
اگراز ماکروويواستفاده ميکنيد به مدت 10 دقيقه از قدرت 80 درصد استفاده کنيد و در انتها روي سه پايه قرار دهيد و 5 دقيقه گريل کنيد تا روي پاستا طلايي شود.
بهتر است در هر لايه بعد از ريختن ماکاروني کمي کره آب شده روي آن بريزيد تا خوشمزه تر شود.
سس لازانيا طرز تهيه اش موجود مي باشد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره