صفرتا صد تهيه بورک ترد و چندلايه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ مواد لازم:
1 پيمانه شير
نصف پيمانه پر روغن مايع
1 قاشق غذاخوري جوش شيرين
1 قاشق چايخوري نمک
1 عدد تخم مرغ
4 پيمانه آرد
مواد مياني:
جعفري، پنير ، البته ميتونيد از گوشت چرخي و سيب زميني هم استفاده کنيد.
براي باز کردن خمير ما:
پودر نشاسته
طرز تهيه :
همه مواد به غير از آرد رو با هم مخلوط کنيد ،بعد آرد رو الک کنيد و کم کم اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا وقتي که خمير به دستتون نچسبخ ، سپس خمير رو به 24 قسمت تقسيم کنيد ، روشو بپوشونيد و بذاريد به مدت 15 دقيقه بماند. 12 تکه خمير رو به کمک وردنه باز ميکنيو چرب ميکنيم و مخلوط پنير رو بين لايه ها ميزنيم و 12 تکه خمير ديگه رو ميزاريم و با کمک چاقو برشش ميديم. داخل فر از قبل گرم شده بادماي 200 درجه ميپزيمش تا طلايي شه.
نوش جان
ترجمه توسط پيج 🌸@ashpazi.majlesii🌸