سوپ مرغ و نودل مکزيکي

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم سوپ مرغ و نودل مکزيکي
روغن زيتون۱ قاشق غذا خوري
پياز سفيد خرد شده۱ عدد
کرفس خرد شده۱/۲ پيمانه
هويج خرد شده۱ پيمانه
سير رنده شده۶ حبه
سينه مرغ بدون استخوان۴۵۰ گرم
آب مرغ۶ پيمانه
کنسرو گوجه فرنگي۴۰۰ گرم
نودل ورميشل۱.۵ پيمانه
فلفل هالوپينو خرد شده۱ عدد
گشنيز۱/۲ قاشق چاي خوري
زردچوبه۱/۲ قاشق چاي خوري
نمک۱/۲ قاشق چاي خوري
فلفل سياه۱ قاشق چاي خوري
گشنيز تازه خرد شده۱ پيمانه
آب ليمو ترش۲ عدد
طرز تهيه سوپ مرغ و نودل مکزيکي
زمان تهيه ۲۰دقيقه
زمان پخت ۶۰دقيقه
۱
در يک قابلمه روغن را روي حرارت ملايم داغ کنيد. پياز را اضافه کنيد و تفت دهيد تا کمي سبک شود. سپس هويج را اضافه کنيد و تفت دهيد.
۲
سير و فلفل هالوپينو را اضافه کنيد و يک يا دو دقيقه ديگر تفت دهيد.
۳
گوجه فرنگي ها و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد، بجوشد. هنگامي که مرغ ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنيد و کنار بگذاريد تا خنک شوند.
۴
حرارت را کم کنيد و ورميشل و ادويه (نمک، فلفل، گشنيز، زردچوبه و زيره سبز) را به همراه آب دو عدد ليموترش اضافه کنيد.
۵
۵ دقيقه پس از پختن ورميشل ها، حرارت را خاموش کنيد.
۶
اين سوپ را به همراه گشنيز تازه و قاچ هاي ليموترش سرو کنيد.