آموزش طبخ «پانچو» کيک بدون فر
آخرين خبر/ سايز قالب: قطر بالا ۲۰ و قطر پايين ۱۰ و ارتفاع ۹ سانت
مواد لازم براي کيک
تخم مرغ ۲ عدد هم دماي محيط
شير ۱۵۰ گرم هم دماي محيط
روغن مايع ۶۰ گرم
آرد ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
جوش شيرين ۱ قاشق چايخوري( يا بيکينگ پودر ۳ قاشق چايخوري)
نمک يک پنس
سرکه ۱ قاشق غذاخوري( يا وانيل ۱/۴ قاشق چايخوري)
براي خامه
خامه ترش يا پنير ماسکارپونه ۳۵۰ گرم( پنير بزنيد بهتره)
خامه صبحانه ۳۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
وانيل شکري ۱۵ گرم يا پودري ۱/۴ قاشق چايخوري
براي بين کيک
شکلات تلخ پنجاه درصد ۸۰ گرم
خامه صبحانه ۸۰ گرم
بادام زميني بوداده خورد شده يا هر مغز ديگري ۵۰ گرم
براي تزيين
شکلات تلخ پنجاه درصد ۲۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰ گرم
بادام زميني بوداده خورد شده ۱۰ تا ۱۵ گرم
طرز تهيه
ابتدا براي مواد بين کيک خامه رو بن ماري کرده( يا روي بخار آب يا در مايکرو گرم کنيد فقط مراقب باشيد نجوشه)، شکلات رو در اون قرار داده تا کمي گرم بشه، با اون مخلوط کرده،هم زده تا يکدست بشه.روي ظرف سفلون پوشانده، سوراخ ميکنيم که عرق نکنه و در يخچال ميذاريم.براي کيک آرد و پودر کاکائو رو سه بار الک کرده( اگر الک سه مرحله اي داريد يک بار کافيه).شکر، نمک و جوش شيرين رو اضافه کرده با همزن دستي خوب مخلوط ميکنيم.شير، تخم مرغ و روغن رو هم اضافه کرده به هم زدن ادامه ميديم.سرکه رو هم اضافه ميکنيم و هم ميزنيم( اگر خواستيد وانيل جايگزين کنيد همراه با تخم مرغ به مواد اضافه کنيد).ماهيتابه رو( سايز ۲۲ تا ۲۴ سانتي) خوب گرم کرده، حتما گرم گرم باشه، با روغن خوب چرب کرده، شعله رو ملايم کرده و نصف مواد رو داخل اون ميريزيم.سر ماهيتابه رو ميبنديم و ده دقيقه اجازه ميديم بپزه( نيازي نيست کيک رو زير و رو کنيد.مدت پخت با توجه به جنس ماهيتابه فرق ميکنه).اگر سر ماهيتابه عرق کرد با دستمال خشک کنيد.با خلال دندان و يا سيخ چوبي چک کرده، کيک رو روي توري گذاشته، مابقي کيک رو ميپزيم.براي تهيه خامه( در ويدئو خامه ايشون مثل شير هست که روسها از اين خامه استفاده ميکنن شما همون خامه صبحانه بزنيد درصد چربيش يکيه)
منبع @chefzahra.84