آشنايي با طرز تهيه سالاد تاکو بوقلمون

باشگاه خبرنگاران/ سلام به دوستداران آشپزي و انواع سالاد. امروز شما را با طرز تهيه سالاد تاکو بوقلمون يک سالاد لذيذ و ساده آشنا مي کنيم. براي تهيه اين سالاد شما به گوشت بوقلمون، آووکادو، پنير چدار، و مواد سادهاي که به راحتي در منزل خود مي توانيد پيدا کنيد لازم داريد. براي آشنايي با طرز تهيه اين سالاد با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
سالاد تاکو:
۱ عدد آووکادو
۱/۲ فنجان خامه ترش
۱ حبه سير
۱/۴ قاشق چايخوري نمک
۲ قاشق غذاخوري آب ليمو تازه
۱/۴ دسته گشنيز تازه
۱/۴ فنجان آب
بوقلمون:
۱/۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون
۴۵۴ گرم بوقلمون چرخ کرده
۲ قاشق غذاخوري ادويه تاکو
سالاد:
۱ عدد کاهو
۱ فنجان ذرت منجمد
۱ عدد کنسرو لوبيا سياه
۱ بسته گوجه فرنگي گيلاسي
۱ عدد فلفل هالوپينو (اختياري)
۵۷ گرم پنير چدار رنده شده
طرز تهيه:
ابتدا سس سالاد را درست کنيد. آووکادو را پوست بگيريد و هسته آن را خارج کنيد. آووکادو را به همراه خامه ترش، سير (خرد شده)، نمک، آب ليمو، گشنيز و آب به يک غذاساز يا مخلوط کن اضافه کنيد. خوب پوره کنيد تا يکدست شوند. سس را تا زماني که آماده استفاده شود در يخچال قرار دهيد.
سپس، بوقلمون و ادويه تاکو را درست کنيد. روغن زيتون را به يک ماهيتابه بزرگ اضافه کرده و روي آن را گرم کنيد. پس از داغ شدن، بوقلمون چرخ شده را اضافه کنيد و بپزيد، در حالي که هم ميزنيد آن را تکه تکه کنيد. وقتي تقريباً نيم پخت شد، ادويه تاکو را اضافه کنيد و هم بزنيد و بپزيد تا بوقلمون به خوبي پخته شود.
ذرت يخ زده را آب کنيد (من از مايکروويو استفاده ميکنم). کاهوي خود را بشوييد و خرد کنيد، لوبياي سياه را آبکشي و تخليه کنيد، گوجههاي گيلاسي را از وسط نصف کنيد، فلفل هالوپينو را برش دهيد و پنير چدار را رنده کنيد.
براي تهيه سطرز تهيه سالاد تاکو بوقلمونالاد، کف هر کاسه خود را با کاهو پر کنيد، روي آن را لوبيا، ذرت، گوجه فرنگي، پنير، بوقلمون ادويه دار و چند برش از ژالاپنيو قرار دهيد. اکنون سس آووکادوي خامهاي را روي سالاد بريزيد و لذت ببريد.
منبع: آشپزي ها