«لپه پلو» پيشنهادي براي ناهار امروز شما
مجله دلگرم/ امروز قصد داريم دستور پخت لپه پلو را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
برنج شش پيمانه
لپه يک و نيم پيمانه
گوشت گوسفندي ۷۵۰ گرم
پياز يک عدد
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
کره ۵۰ گرم
زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه لپه پلو
گوشت را ريز خرد کرده و با پياز خلال شده و روغن تفت ميدهيم.
سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملايم گوشت را ميپزيم.
لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه ميکنيم تا ۱۰ دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.
برنج را آبکش ميکنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابهلاي برنج آبکشي ميريزيم و دم ميکنيم. وقتي برنج به بخار افتاد کره آبشده را نيز روي آن اضافه ميکنيم. اگر کره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنيم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه ميرود.
براي ته ديگ ميتوان دو زرده تخممرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و يک قاشق زعفران آبشده را با مقداري برنج مخلوط کرده ته قابلمه ريخته و صاف ميکنيم.