فوت و فن/ اين ترافل‌ها بسيار آسان آماده مي‌شوند فقط براي خوردنشان بايد چند ساعت منتظر باشيد. طعم عالي شکلات تلخ و تمشک ترکيب فوق‌العاده‌اي با هم مي‌سازند.
تعداد: ۱۰ عدد
زمان تهيه: ۲۰ دقيقه
زمان سرد شدن: ۳۰ دقيقه
زمان در يخچال گذاشتن: ۱ تا ۲۴ ساعت

مواد لازم
۳۸۰ گرم شکلات تلخ
¼ پيمانه خامه فرم‌گرفته
يک قاشق غذاخوري شير
۱۰ عدد تمشک
پودر کاکائو

طرز تهيه
در يک قابلمه کوچک، شکلات تلخ و خامه‌ فرم‌گرفته را روي حرارت ملايم هم بزنيد تا شکلات‌ها آب شوند. سپس آنها را داخل کاسه هم‌زن بريزيد. به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شوند.
در اين فاصله، کف يک سيني بزرگ يک لايه کاغذ روغني قرار دهيد و کنار بگذاريد.
شير را به مخلوط شکلات‌ها اضافه کنيد. آنها را با هم‌زن برقي و سرعت متوسط به مدت ۱ دقيقه هم بزنيد. سپس مايه را داخل قيف شيريني‌پزي بريزيد و سر آن ماسوره ستاره‌اي قرار دهيد. ۱۰ تا گلوله با فاصله حدود ۴ سانتي‌متري از هم روي سيني قرار دهيد. روي هر کدام از آنها يک عدد تمشک (يا ميوه دلخواه) بگذاريد. روي آنها را با پلاستيک بپوشانيد و به مدت ۱ تا ۲۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شوند. روي آنها پودر کاکائو بريزيد.

ارزش غذايي
کالري: ۱۴۲
چربي: ۱۱ گرم
کلسترول: ۹ ميلي‌گرم
کربوهيدرات: ۱۳ گرم
فيبر: ۲ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئين: ۱ گرم
سديم: ۳ ميلي‌گرم
کلسيم: ۲۰ ميلي‌گرم
پتاسيم: ۱۳۳ ميلي‌گرم
آهن: ۲ ميلي‌گرم

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar