بيتوته/ امروز قصد داريم طرز تهيه مارمالاد ريواس  را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.

مواد لازم :
ريواس خرد شده ۶ پيمانه
شکر ۶ پيمانه
پرتقال متوسط  ۲ عدد

طرز تهيه مارمالاد ريواس:

ريواس و شکر را با هم مخلوط کنيد.

پرتقال را ريز خرد کنيد و همراه با مقداري پوست رنده شده آن به ريواس اضافه کنيد.

مواد را به جوش بياوريد، سپس حرارت را کم کنيد و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهيد، آرام آرام به مدت يک ساعت بپزد.

سپس آن را از روي حرارت برداريد و کف‌هاي روي آن را جدا کنيد.

مارمالاد ريواس آماده را در شيشه بريزيد به گونه‌اي که کمي از سرشيشه خالي بماند. هواي اضافه را خارج کنيد و در آن را محکم ببنديد.

شيشه‌ها را در قابلمه حاوي آب در حال جوش قرار دهيد.

آب بايد روي شيشه را بگيرد؛ بگذاريد به مدت ۱۰ دقيقه بجوشد.

سپس شيشه‌ها را از آب دربياوريد و بگذاريد خنک شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar