پيتزا سالمون و ميگو؛ پيشنهادي ويژه براي طرفداران غذاهاي دريايي
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه پيتزا سالمون و ميگو را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.
مواد اوليه
۱ عدد خمير پيتزا
۲۵ گرم فيله سالمون دودي
۲۰ گرم اسفناج
۲ حبه سير
۷۵ گرم ميگو
۷ گرم پنير پارمسان
۷ گرم زيتون سياه
۲۰ گرم پنيرچدار
۴۰ گرم پنير موزارلا
۰٫۲۵ قاشق چايخوري ادويه اورگانو
۲۰ ميلي ليتر روغن زيتون
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستورپخت:
اسفناج را متوسط خرد کنيد. پنير چدار را رنده کنيد. زيتون سياه را حلقهاي خرد کنيد. فر را در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد. در غذا ساز، روغن زيتون، برگ اسفناج، سير رنده شده، نمک و فلفل و پنير پارمسان بريزيد و کاملاً ميکس کنيد تا سس يکدست شود. ميگوها را به مقداري از سس آغشته کنيد. باقيمانده سس راروي نان بماليد. زيتون، ميگو و پنير موزارلا رنده شده را به پيترا اضافه کنيد. فيله ماهي سالمون، پنير چدار و مقداري اورگانو به پيتزا اضافه کنيد و آنرا در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي شود. سپس پيتزا را از فر خارج کنيد.