پاستا پنه مخصوص با سس گوشت
فوت و فن/ اين غذاي ايتاليايي را تقريبا همه دوست دارند. پنه را با مرغ و خامه هم درست ميکنند. اما در اينجا آن را با سس گوشت به شما آموزش ميدهيم.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهيه: ۲۵ دقيقه
مواد لازم
۲۲۵ گرم پنه (ماکاروني لوله اي که برش هاي مورب دارد)
۴۵۰ گرم گوشت چرخکرده
نصف پيمانه پياز خرد شده
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگي
۸۵ گرم رب گوجه فرنگي
¼ پيمانه آب گوجه فرنگي
نصف قاشق چايخوري شکر
نصف قاشق چايخوري آويشن
¼ قاشق چايخوري فلفل سياه
¼ پيمانه زيتون خرد شده
نصف پيمانه پنير موزارلا رنده شده
طرز تهيه
۱- پاستا را داخل آب و نمک بپزيد و آبکش کنيد. سپس آنها را داخل قابلمه برگردانيد و گرم نگه داريد.
۲- در اين فاصله، در يک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده و پياز را با هم تفت دهيد تا طلايي و برشته شود. چربي آن را بگيريد. در مخلوط کن يا غذاساز، کنسرو و رب گوجه فرنگي، شکر، آويشن و فلفل سياه را با هم مخلوط کنيد.
۳- مخلوط گوجه فرنگي را به گوشت اضافه کنيد و بگذاريد روي حرارت متوسط بجوشد. در قابلمه را بگذاريد تا ۱۰ دقيقه روي حرارت بماند. سپس زيتون ها را به پاستا اضافه کنيد.
۴- پس اينکه غذا را داخل بشقاب کشيديد، پنير را روي آنها بريزيد و سرو کنيد.
ارزش غذايي
کالري: ۳۳۹
چربي: ۱۱ گرم
کلسترول: ۵۹ ميلي گرم
کربوهيدرات: ۳۳ گرم
فيبر: ۳ گرم
پروتئين: ۲۴ گرم
سديم: ۳۴۹ ميلي گرم