غذالند/ پاستا آلانورما يک پاستا گياهي خوشمزه ايتاليايي است که با بادمجان، گوجه‌فرنگي، پنير پارمزان، ريحان تازه تهيه مي‌شود. اين غذا را با استفاده از ادويه‌هاي مورد نظرتان مي‌توانيد فوق العاده خوش عطر و خوش طعم کنيد.

آلانورما؛ يک پاستاي گياهي و خوشمزه

مواد لازم

  • پاستا تورتليني (پاستا فرمي): ۴۵۰ گرم
  • روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
  • پياز ريز خرد شده: نصف يک پياز
  • سير ريز خرد شده: ۳ حبه
  • گوجه فرنگي ساطوري شده: ۸۰۰ گرم
  • ريحان ساطوري شده: ¼ پيمانه
  • بادمجان خرد شده: ۳ عدد کوچک
  • روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
  • نمک: به ميزان لازم
  • فلفل سياه: به ميزان لازم
  • فلفل قرمز: به ميزان لازم
  • پنير پارمزان رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • ريحان تازه: براي تزئين

 


طرز تهيه

در يک تابه ۳ قاشق غذاخوري روغن مي‌ريزيم و آن را روي حرارت مي‌گذاريم تا گرم شود سپس پياز‌هاي خرد شده را داخل آن کمي تفت مي‌دهيم تا سبک شوند و سير و فلفل قرمز را اضافه مي‌کنيم و باز هم کمي تفت مي‌دهيم.

گوجه فرنگي خرد شده، ريحان، نمک و فلفل سياه را به سس اضافه مي‌کنيم و ۱۵  دقيقه سس را روي حرارت مي‌گذاريم تا بپزد و جا بيفتد.

پاستا را در آب در حال جوشيدن مي‌ريزيم و قدري نمک اضافه مي‌کنيم تا کاملاً نرم شده و بپزند و در اين حين، بادمجان‌هاي خرد شده را در تابه‌اي ديگر داخل ¼ پيمانه روغن سرخ مي‌کنيم تا طلائي رنگ و نرم شوند.

پس از اينکه بادنجان‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روي پارچه روغن گير مي‌گذاريم تا روغن‌هاي اضافه آن گرفته شود و سپس بادنجان‌ها را به سس اضافه مي‌کنيم.

وقتي که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش مي‌کنيم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روي جلد باشد)

پاستا را در يک تابه مي‌ريزيم و نيمي از سس آماده شده را روي آن مي‌ريزيم و سپس آن را روي حرارت مي‌گذاريم و آن‌ها را کاملاً مخلوط مي‌کنيم و پس از اينکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت، آن را در بشقاب مي‌کشيم و باقيمانده سس را روي آن‌ها مي‌ريزيم.

کمي پنير روي هر بشقاب رنده مي‌کنيم و روي آن‌ها را با برگ ريحان تزئين کرده و سرو مي‌کنيم.


نکات مهم

بادمجان‌ها را با پوست به صورت حبه‌اي خرد کرده و مدت زمان کوتاهي در مقداري آب و نمک قرار دهيد. سپس آن‌ها را سرخ کرده و روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافه شان گرفته شود.

براي خوش عطر شدن غذا روغن زيتون و سير رنده شده را در تابه بريزيد و چند دقيقه حرارت دهيد. سپس گوجه فرنگي‌ها را پوست گرفته و ريز خرد کنيد.

بعد از اينکه پاستا آبکش شد به آن مقداري از سس و پنير موزارلا اضافه کنيد تا طعم بگيرد.

آلانورما؛ يک پاستاي گياهي و خوشمزه


فوت و فن‌هاي تهيه انواع پاستا و ماکاروني

پياز‌ها را درشت خرد نکنيد. زيرا هم ظاهر زشتي به غذا مي‌دهند و هم طعم آن را بدمزه مي‌کنند.

اگر قصد استفاده از گوشت به عنوان ماده اوليه را داريد از ادويه‌هايي همچون فلفل سفيد، پودر سير، پودر پاپريکا و زرد چوبه براي طعم دهي به غذا استفاده کنيد.

بعد از سرخ کردن گوشت و ادويه، به جاي رب از گوجه‌فرنگي تازه استفاده کنيد. بعد از سرخ شدن گوجه‌ها و غليظ شدن سس ماکاروني، براي ايجاد طعمي خاص و جذاب، مي‌توانيد مقداري پودر دارچين و آويشن به سس ماکاروني اضافه کنيد. افزودن يکي دو قاشق آبليمو تازه به اين سس هم مي‌تواند طعم ماکاروني شما را بسيار مطلوب‌تر بکند.

براي تهيه پاستا آلانورما از پنير پارمزان استفاده مي‌شود که نوعي پنير سخت است. گوارش و هضم اين پنير بسيار ساده است و بنابراين براي کودکان و سالمندان مناسب است. براي تهيه ۱ کيلوگرم پنير پارمزان از ۲۴ کيلوگرم شير تازه استفاده مي‌شود بنابراين بسيار غني و مغذي است.

از انواع ديگر پاستا مي‌توان به: مک اند چيز با سس گوشت، لازانيا زيتي، پاستا پنه با سس آرابياتا و پاستا ليمويي با اسفناج اشاره کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar