نوشيدني ها/ حال و هواي کافه در خانه با «ميلک شيک طالبي»

برترين ها/ اين روزها، بعضي از ما که عادت به وقتگذراني و نوشيدن چاي و قهوه در کافههاي شهر داشتيم، بهدليل شرايط کرونايي از لذت دورهميهاي اينچنيني محروم ماندهايم. براي گذراندن اين روزها کافيشاپ را به خانه خود بياوريد و با ايجاد يک گوشه دنج و آرام با سليقه و خواسته خانواده، وقتگذراني در خانه را به يکي از لذتبخشترين کارهاي دنيا تبديل کنيد.
اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشيدني هستيد به احتمال زياد عاشق کافه هم هستيد، در اين سري از مطالب آشپزي سعي ميکنيم طرز تهيه کليه دسرها و نوشيدنيهاي خوشمزهاي که در کافي شاپها سرو ميشود را به شما آموزش دهيم تا شما بتوانيد در منزل يا محل کارتان مانند يک باريستا اين دسرها و نوشيدنيها را تهيه کنيد.
منو کافيشاپها معمولا ليست بلند بالايي است از انواع نوشيدني، آن هم با اسمهاي عجيب. در اغلب موارد هم نتيجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نيست. در اين مطلب روش تهيه خانگي ميلک شيک طالبي آموزش داده شده است.
طالبي يکي از ميوههاي بسيار پرطرفدار در بين ميوههاي فصل تابستان است که هم ميتوانيد آن را به صورت قاچ شده به عنوان ميوه ميل کنيد و هم ميتوانيد يک نوشيدني خنک و بسيار جذاب از آن تهيه کنيد. يکي از انواع مختلف نوشيدنيهايي که با استفاده از طالبي تهيه ميشود ميلک شيک طالبي است.
مواد لازم
بستني وانيلي: به مقدار لازم
بستني طالبي: به مقدار لازم
شير: ۲ ليوان پرچرب
طالبي: ۱ عدد
شکر: به مقدار لازم
طرز تهيه
در اولين مرحله براي تهيه ميلک شيک طالبي بايد بستني وانيلي و طالبي را به خوبي با هم مخلوط کنيد و درون فريزر قرار دهيد. سپس بايد طالبيها را پوست بگيريد و به قطعات کوچکتر خرد کنيد و طالبي خرد شده را با شير درون مخلوط کن بريزيد و آنها را کاملا با هم مخلوط کنيد که محتويات يکدستي حاصل شود.
با توجه به نوع شير بايد حدود ۴ تا ۵ اسکوپ بستني وانيلي و طالبي را که با هم مخلوط کرده بوديد درون مخلوط کن بريزيد و مجددا آنها را هم بزنيد.
حالا ميلک شيک طالبي شما آمده است و ميتوانيد آن را در ظرف دلخواه سرو کنيد و براي تزيين از ترافل يا خامه فرم گرفته استفاده کنيد.
يکي از ميوههاي تابستاني خوشمزه ديگر که ترکيب بسيار جذابي با طالبي ميسازد توت فرنگي است و ميتوانيد براي طعم بهتر اين شيک از چند توت فرنگي هم استفاده کنيد. هماهنگي اين طعمها باعث خوشمزه شدن بيشتر ميشود و رنگ آن هم جذابتر خواهد شد.
براي اين ميلک شيک بهتر است از شير پرچرب استفاده کنيد و توت فرنگيها را کاملاً تميز کنيد و تمام قسمتهاي اضافي و برگهاي آن را بگيريد.
تشخيص غلظت مناسب شيک بر عهده شماست اگر تمايل داشته باشيد ميتوانيد مقدار شير يا بستني آن را به دلخواه کم و زياد کنيد و، چون بستني شيريني دارد احتياج به شکر نيست؛ ولي اگر طرفدار طعم خيلي شيرين باشيد مينوانيد مقداري شکر هم اضافه کنيد.