عصرانه/ «موچي» دسري جديد و خوشمزه با توت فرنگي
ايرنا/ موچي يکي از دسرهاي جذاب ژاپني است که با آرد برنج درست ميشود و طعم متفاوتي دارد.
موچي يکي از دسرهاي جذاب ژاپني است که با آرد برنج درست ميشود و طعم متفاوتي دارد.
مواد لازم براي دسر موچي:
آرد برنج سفيد: ۱ ليوان
آب: ۲/۳ ليوان
نمک دريايي يا نمک ساده: ½ قاشق چايخوري
شکر سفيد: ۳ قاشق غذاخوري
توت فرنگي: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف ليوان
طرز تهيه و دستور پخت موچي با مغز توت فرنگي:
۱. براي تهيه کيک برنجي با مغز توت فرنگي آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک ميکنيم.
۲. سپس ۲/۳ ليوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم ميزنيم.
۳. سپس روي ظرف را با نايلوني پوشانده و به مدت يه دقيقه در ماکرويو قرار ميدهيم، پس از يک دقيقه مواد را خارج کرده هم بزنيد و دوباره براي مدت ۱ دقيقه ديگر در ماکرويو قرار بدهيد.
۴. بهتر است اين مراحل را ۳ بار تکرار کنيد تا کيک برنجي به خوبي پخته و منسجم شود.
۵. بر روي تختهاي نشاسته ذرت ريخته و خمير آرد برنج را به خوبي ورز ميدهيم.
۶. سپس خمير را به ۶ يا ۷ قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنيد.
۷. سپس يک توت فرنگي يا نصفه را در وسط خمير گذاشته و خمير را دور توت فرنگي ميپيچيم.
۸. کيک برنجيها را براي ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذاريد تا خوب سرد شوند.