نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

 طرز تهيه خوراک راگو با گوشت؛ غذاي فرانسوي لاکچري

منبع
بيتوته
بروزرسانی
 طرز تهيه خوراک راگو با گوشت؛ غذاي فرانسوي لاکچري

بيتوته/ خوراک راگو با گوشت:
مواد لازم خوراک راگو با گوشت
 گوشت مغز ران ۳۰۰ گرم
هويج دو عدد
سيب‌زميني سه عدد
لوبيا سبز۲۰۰ گرم

پياز سه عدد
رب گوجه‌ فرنگي يک و نيم قاشق غذاخوري
آرديک قاشق مربا‌خوري
نمک، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه خوراک راگو با گوشت
گوشت بدون استخوان را به قطعات 2 سانتي متري خرد کنيد و بشوييد.
قابلمه را روي حرارت گذاشته ، پياز را خلالي خرد کرده با کمي روغن سرخ کنيد و سپس گوشت را اضافه کرده تفت  دهيد تا آب اضافه اش کشيده شود.
لوبيا سبز ، هويج و سيب زميني را به قطعات 2 سانتي خرد کنيد و به قابلمه اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا نرم شود. 
رب گوجه فرنگي ، نمک ، فلفل سياه و زردچوبه را اضافه کرده و هم مخلوط کنيد. 
2 ليوان آب جوش به قابلمه اضافه کنيد و حدود 40 دقيقه خوراک راگو با لوبيا سبز و گوشت را روي حرارت ماليم بپزيد تا غليظ شود.
براي افزايش غلظت خورک ميتوانيد در اين مرحله آرد را در کمي روغن تفت دهيد و سپس مقداري از آب راگو را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا آرد حل شود و کمي قبل از سرو به خوراک اضافه کرده و صبر کنيد به غلظت مورد نظرتان برسد. 
براي تهيه خوراک راگو با قارچ ميتوانيد قارچ را به قطعات 2 سانتي برش داده و 20 دقيقه آخر پخت به خوراک اضافه کنيد که شکل خود را از دست ندهد. 

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar