طرز تهيه خوراک راگو با گوشت؛ غذاي فرانسوي لاکچري

بيتوته/ خوراک راگو با گوشت:
مواد لازم خوراک راگو با گوشت
گوشت مغز ران ۳۰۰ گرم
هويج دو عدد
سيبزميني سه عدد
لوبيا سبز۲۰۰ گرم
پياز سه عدد
رب گوجه فرنگي يک و نيم قاشق غذاخوري
آرديک قاشق مرباخوري
نمک، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه خوراک راگو با گوشت
گوشت بدون استخوان را به قطعات 2 سانتي متري خرد کنيد و بشوييد.
قابلمه را روي حرارت گذاشته ، پياز را خلالي خرد کرده با کمي روغن سرخ کنيد و سپس گوشت را اضافه کرده تفت دهيد تا آب اضافه اش کشيده شود.
لوبيا سبز ، هويج و سيب زميني را به قطعات 2 سانتي خرد کنيد و به قابلمه اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا نرم شود.
رب گوجه فرنگي ، نمک ، فلفل سياه و زردچوبه را اضافه کرده و هم مخلوط کنيد.
2 ليوان آب جوش به قابلمه اضافه کنيد و حدود 40 دقيقه خوراک راگو با لوبيا سبز و گوشت را روي حرارت ماليم بپزيد تا غليظ شود.
براي افزايش غلظت خورک ميتوانيد در اين مرحله آرد را در کمي روغن تفت دهيد و سپس مقداري از آب راگو را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا آرد حل شود و کمي قبل از سرو به خوراک اضافه کرده و صبر کنيد به غلظت مورد نظرتان برسد.
براي تهيه خوراک راگو با قارچ ميتوانيد قارچ را به قطعات 2 سانتي برش داده و 20 دقيقه آخر پخت به خوراک اضافه کنيد که شکل خود را از دست ندهد.