آخرين خبر/ صفر تا صد تهيه چيزکيک توت فرنگي زيبا

مواد لازم
بيسکويت پتي بور ۱۸۰ گرم( هر نوع بيسکويت وانيلي ديگه هم ميتونيد استفاده کنيد)
کره ۷۰ گرم
شير ۱۰ گرم (۲ قاشق چايخوري)

براي لايه پنيري
پنير کاتيج ۳۰۰ گرم( پنير خونگي هم ميتونيد)
خامه ترش ۱۰۰ گرم( برا دستورش بزنيد هشتگ خامه_ترش_ترجمه_زهرا_باباخاني)
خامه صبحانه ۳۰ يا ۳۵ درصد ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
وانيل شکري ۲ قاشق چايخوري يا پودري ۱/۲ قاشق چايخوري
پودر ژلاتين ۱۲ گرم
آب ۷۰ ميلي ليتر

براي لايه توت فرنگي
توت فرنگي ۴۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
جوهرليمو ۱/۴ قاشق چايخوري
پودر ژلاتين ۱۰ گرم
آب ۶۰ ميلي ليتر

براي تزيين
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۲۰ گرم
وانيل ۱ قاشق چايخوري
اسلايس توت فرنگي به مقدار لازم

طرز تهيه
بيسکويتها رو با غذاساز پودر کرده، کره رو آب کرده و با اون کاملا مخلوط ميکنيم شير رو اضافه کرده و مخلوط ميکنيم.مواد رو در رينگي به قطر ۱۸ سانتيمتر و ارتفاع ۶.۵ سانت که از داخل طلق قرار داديم( از نوشت افزاري تهيه کنيد) ميريزيم، صاف ميکنيم و تو يخچال قرار ميديم.روي يه کاسه کوچک از پشت کمي چرب کرده، کاملا از داخل و بيرون با سفلون ميپوشانيم.پودر ژلاتين رو با آب سرد مخلوط کرده کنار ميذاريم.خامه ترش رو به پنير اضافه کرده( ميتونيد معادل همين مقدار پنير ماسکارپونه بزنيد).وانيل و پودر قند رو مخلوط کرده، به خامه کم کم اضافه ميکنيم( اينجا خامه رقيق ميبينيد، شما ميتونيد جايگزين همه اين مواد خامه قنادي بزنيد).خامه رو ميزنيم تا کمي فرق بگيره و به پنير طي دو مرحله اضافه کرده هم ميزنيم.ژلاتين رو بن ماري ميکنيم تا شفاف بشه.يک قاشق از ترکيب پنير و خامه به ژلاتين اضافه کرده هم ميزنيم.مجدد يه قاشق ديگه اضافه کرده هم ميزنيم تا ژلاتين هم دماي پنيرمون بشه.سپس ترکيب ژلاتين رو به مواد پنير اضافه کرده با همزن هم ميزنيم.مواد رو در قالب ريخته، کاسه رو در مرکز کمي فرو ميکنيم.براي لايه توت فرنگي ژلاتين رو با آب سرد مخلوط کرده، ميذاريم کنار تا ژلاتين عمل بياد

منبع صفحه chefzahra.84

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar