چي بپزمموادلازم

پياز يک عدد متوسط
فيله مرغ 3 تا 4 تکه
رب 2 قاشق غذاخوري
نخود فرنگي يک پيمانه
برنج 2 پيمانه
نمک ، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
زعفران آب کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
پياز را خلال کنيد و در کمي روغن تفت بدين تا طلايي بشه ، بهش زردچوبه اضافه کنيد و تفت بدين
فيله هاي مرغ را مربع مربع کنيد و به پيازها اضافه کنيد و تفت بدين
رب را هم اضافه کنيد و بااااز تفت بدين تا بوي خامي رب گرفته شه
نمک فلفل مواد را اندازه کنيد و دو ليوان آب به مواد اضافه کنيد و بذارين مرغها بپزن و آب مواد کاملا کشيده شه.
نخود فرنگي را هم از قبل بذارين بپزه و وقتي مرغ ها پختن بهشون اضافه کنيد.
برنج را هم از قبل خيس کنيد و آب کش کنيد.
ته قابلمه هر ته ديگي که دوست دارين بذاريد و به ترتيب يک لايه برنج سفيد، يک لايه مواد مرغ و نخود فرنگي بريزيد، کمي زعفران آب کرده و دوباره يک لايه برنج و .... تا موادتون تموم بشه.
اطراف برنج نصف ليوان آب ( يا آب و روغن ) بريزيد و بذارين برنجتون با حرارت متوسط بين 30 تا 40 دقيقه دم بکشه.
منبع:www.eligooloo.com

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar