خراسانمواد لازم
 شير- 2 ليوان
   شکر- نصف  ليوان
   وانيل – يک دوم قاشق چاي‌خوري
   ثعلب – يک دوم قاشق چاي‌خوري
   هل – يک دوم قاشق چاي‌خوري
   گلاب - کمي
 طرزتهيه
1- داخل يک ظرف استيل شير بريزيد و روي شعله بگذاريد. 
2- شکر، هل، وانيل و ثعلب را در ظرف ديگر بريزيد و با هم ترکيب کنيد.
3- مخلوط شکر، وانيل، هل و ثعلب را وقتي شير گرم شد به آن اضافه کنيد.
4- گلاب را اضافه  کنيد  و براي خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام دهيد.
5- ظرف را از روي شعله برداريد و کنار  بگذاريد تا سرد شود و سپس در فريزر قرار  دهيد.
6- بعد از يک ساعت ظرف را خارج  کنيد و بستني را هم  بزنيد  و دوباره در فريزر قرار دهيد.
7- چند بار با فاصله يک ساعت در ميان هم‌زدن را تکرار کنيد.
8- بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فريزر  بگذاريد تا خوب سفت شود.
9- بستني را از فريزر خارج و سرو  کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar