عصرانه/ «کيک ارده و گردو» خوشمزه و مقوي
باشگاه خبرنگاران/چ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه کيک ارده و گردو آشنا کنيم.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ ليوان
بکينگ پودر ۱ قاشق چاي خوري
وانيل ۱/۴ قاشق چاي خوري
کره ۳۰ گرم
ارده ۱/۲ ليوان
شيره انگور ۱ ليوان
روغن مايع ۱/۲ ليوان
گردو و خرما ۱ ليوان
طرز تهيه:
ابتدا تخم مرغها به مدت ۵ دقيقه خوب هم ميزنيم تا حجيم شوند.
سپس روغن و کره نرم شده در محيط را به آن اضافه کرده و هم ميزنيم.
شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه ميدهيم.
نيمي از گردو و خرما و وانيل را در مواد ريخته و هم ميزنيم.
در انتها آرد و بيکينگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط ميکنيم.
مواد را در قالب چرب شده ريخته روي آن نيمي ديگر از گردوها را ميريزيم.
در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتي گراد به مدت ۴۵ دقيقه - ۱ ساعت قرار ميدهيم.
کيک گردويي را ميتوانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو کنيد.
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي ۶ نفر مناسب ميباشد.