۸ غذاي لذيذ در کمتر از ۳۰ دقيقه

همشهري آنلاين/ اگر ميخواهيد در کمترين زمان ممکن يک غذاي خوشمزه و لذيذ درست کنيد اين مطلب را بخوانيد.
برايتان پيش آمده که فرصت کافي نداشته باشيد و بخواهيد خيلي سريع يک غذاي خوشمزه درست کنيد؟ اصلا نگران نباشيد شما در کمترين زمان ممکن ميتوانيد يک غذاي خوشمزه و لذيذ درست کنيد. غذاهاي ساده با مواد کم و در کمترين زمان ممکن درست ميشوند.
۱- استانبولي پلو
طرز تهيه استانبولي پلو در بعضي خانهها متفاوت است. گاهي استانبولي پلو با گوشت يا استانبولي با سبزيجات معطر تهيه ميشود؛ گاهي هم فقط با گوجه و سيبزميني است.
۲- باقلا قاتق
باقلاقاتق يکي از غذاهاي محلي استان گيلان و گياهي است. اين غذا ترکيبي از انواع طعمهاي جذاب است و سريع هم درست ميشود.
۳- آبدوغخيار
آبدوغخيار يکي از غذاهاي سنتي و قديمي ايراني است که به عنوان يک غذاي فصلي بسيار محبوب محسوب ميشود. آبدوغخيار چون خنک سرو است، بيشتر در فصل تابستان تهيه ميشود.
۴- پاستا
ذائقه ما به گونهاي است که اگر يک غذا را زياد بخوريم از آن زده ميشويم تا مدتي اصلا به آن لب نميزنيم. بهتر است حواسمان به تنوع غذايي هم باشد؛ اما مگر با ماکاروني و گوشتچرخ کرده چند نوع غذا ميشود درست کرد؟
۵- ميرزا قاسمي
ميرزا قاسمي يا همان غذايي که همه ما را کنجکاو دليل نامگذارياش کرده، يکي ديگر از غذاهاي همهپسند گيلاني است که به عنوان پيشغذا و غذاي اصلي سرو ميشود.
۶- گراتن سيب زميني
گراتن سيبزميني از جمله غذاهاي ساده و خوشمزه به خصوص براي روزهايي است که ايده خاصي براي ناهار و شام نداريد. گراتن سيبزميني را که غذايي با ريشه فرانسوي است به روشهاي مختلف درست ميکنند: با قارچ يا بدون قارچ، با گوشت يا بادمجان و البته با سس بشامل.
۷- کشک و بادمجان
در بسياري از غذاهاي ايراني از بادمجان استفاده ميشود، کشک هم محصول اصيل و صد درصد ايراني است که طعمي خاص همراه با کمي شوري و ترشي به غذا ميدهد. بادمجان به روشهاي مختلف در غذاها استفاده ميشود، ميتوانيد آن را به صورت کبابي يا سرخشده در غذا به کار ببريد. براي تهيه کشک و بادمجان، اين غذاي خوش طعم و ساده از هر دو نوع روش گفته شده ميتوان استفاده کرد.
۸- کوکوي سيبزميني
کوکوي سيبزميني اصولا از جمله غذاهايي است که سريع و راحت درست ميشود. حالا تصور کنيد اگر بخواهيم آن را با سرعت بيشتري آماده کنيم، چه بايد بکنيم؟ درست حدس زديد؛ تنها راه، حذف زمان پخت سيبزمينيها و در نتيجه استفاده از سيبزميني به صورت خام است.