غذاي ملل/ روش تهيه پيتزا پاي خوشمزه و حرفهاي

باشگاه خبرنگاران/ پيتزا پاي با همان روش پيتزاي معمولي تهيه ميشود، با اين تفاوت که روي اين پيتزا هم، يک لايه خمير به شکل و فرم دلخواه خود قرار ميدهيد تا چهرۀ پاي (pie: کلوچه گوشت پيچ) به خود بگيرد. پيتزا پاي را ميتوانيد با گوشت چرخ کرده، مرغ يا سوسيس و کالباس درست کنيد. ما در اين مطلب طرز تهيه پيتزا پاي را با سوسيس به شما آموزش ميدهيم.
فسف فودها در عصر امروز از جايگاه به خصوصي برخوردار ميباشند، از اين رو افراد بسياري ميل به مصرف آن در منزل و يا خارج از آن دارند. پيتزا پاي نيز از ديگر انواع اين نوع فست فودها ميباشد که روش طبخ آن با پيتزاي معمولي در صورت تقريبي به يک شکل انجام ميگيرد. تنها تفاوت موجود در تهيه پيتزا ها، روش تزئين و شکل دهي آنان ميباشد که به روي پيتزا با ديگر لايههاي خميري به شکل و فرم مورد نظر انجام ميگيرد.
مواد لازم براي پيتزا پاي
۴۰۰ گرم:خمير پيتزا
۲۲۵ گرم:سوسيس خرد و پخته شده
دو پيمانه:اسفناج تازه
يک پيمانه:سس پيتزا
يک پيمانه:مغز آرتيشو خرد شده
نصف پيمانه:زيتون خرد شده
۱/۳ پيمانه:پياز قرمز خلالي
دو پيمانه:مخلوط پنيرهاي چدار، گودا و موزارلا
يک پيمانه:پنير پارمسان رنده شده
طرز تهيه پيتزا پاي
ابتدا کف سيني فر را چرب کرده و فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت روشن کنيد تا گرم شود. روي يک سطح صاف مقداري آرد بپاشيد و خمير را بوسيله وردنه باز کنيد. قسمتي از خمير را نگه داريد و آن را به شکل نوارهاي باريک برش بزنيد و کنار بگذاريد. بقيه خمير را به شکل مستطيل برش بزنيد و داخل سيني پهن کرده و آن را ۶ تا ۷ دقيقه بپزيد تا کمي طلايي شود. سوسيس را پخته و خرد کنيد، پياز را خرد کنيد، اسفناج را خرد کرده و در نهايت زيتون را هم خرد نماييد. همه مواد بالا را با هم مخلوط کرده و مغز آرتيشو خرد شده را هم بيافزاييد. مواد را روي خميري که داخل سيني پهن کرده ايد بريزيد و پنير را روي آن بپاشيد. روي مواد را با نوارهاي خميري که کنار گذاشته ايد به شکل شطرنجي بپوشانيد. در نهايت پيتزا پاي را براي ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا پخته و برشته شود. بعد از گذشت اين مدت زمان پيتزا را از فر خارج کرده و برش بزنيد و با سس دلخواه سرو کنيد.
پيتزا پاي مرغ
شايد شما پاي سيب خورده باشيد، اما پاي مرغ با همان بيس و تفاوت است، اين گزينه بسيار خوبي ميتواند براي ميهمانيها باشد با دستور اين غذاي بسيار خوشمزه آشنا شويد.
مواد اوليه خمير پيتزاي پاي مرغ:
آرد دو پيمانه
تخم مرغ يک عدد
ماست يک پيمانه
بيکينگ پودر يک قاشق مرباخوري
نمک يک قاشق چاي خوري
روغن مايع مثلا روغن زيتون يک پيمانه
مواد لازم براي داخل پيتزاي پاي مرغ:
مرغ پخته و خرد شده به ميزان لازم
قارچ نصف پيمانه
گوجه فرنگي دو عدد
فلفل دلمهاي نصف يک عدد
پياز داغ يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه پيتزا پاي مرغ
تخم مرغ را با چنگال کمي زده و ماست را اضافه ميکنيم. بعد نمک و بيکينگ پودر را همراه با روغن اضافه کرده و هم ميزنيم. سپس آرد را کم کم ميافزاييم تا خمير يک دستي به دست بيايد. مرغ پخته را با پياز داغ، فلفل دلمه اي، فيلهي گوجه فرنگي و قارچ، تفت ميدهيم و مقداري نمک زده و ميگذاريم سرد شود. ظرف مورد نظرمان را چرب ميکنيم خمير را داخل آن پهن کرده و با چنگال چند سوراخ در خمير ايجاد ميکنيم.
بعد، مواد داخل پاي را روي خمير پهن کرده و با يک خمير ديگر روي مواد را ميپوشانيم و لبههاي دو خمير را به هم ميچسبانيم (کمي از خمير را براي تزئين روي پاي، نگه داريد). آن گاه، با بقيه خمير ميتوانيد روي پاي را تزئين کنيد. در آخر، کمي زرده تخم مرغ و شير، روي خمير ماليده يا کمي زعفران آب کرده و کره به آن اضافه ميکنيم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقيقه، در دماي ۳۰۰ درجه فارنهايت قرار ميدهيم. هرگاه روي آن طلايي و خمير از ظرف جدا شد، پاي مرغ آماده است.