نماد آخرین خبر

طرز تهيه «کرم بروله»؛ دسري جذاب و متفاوت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه «کرم بروله»؛ دسري جذاب و متفاوت

ايرنا/ با اين دسر جذاب و متفاوت، وعده‌هاي غذايي‌تان را رنگارنگ کنيد

با اين دسر جذاب و متفاوت، وعده‌هاي غذايي‌تان را رنگارنگ کنيد

مواد لازم براي تهيه کرم بروله:

خامه‏ صبحانه ۴۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
شکر۵۰ گرم
شير۱۰۰ ميلي ليتر
وانيل‏ ۱/۴ قاشق چاي خوري
 

طرز تهيه و دستور پخت کرم بروله:

۱. فر را در دماي ۱۶۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد. شکر و زرده‌ها را به همراه وانيل هم بزنيد.

۲. خامه و شير را روي حرارت قرار دهيد. به محض اينکه شروع کرد به جوشيدن، از روي حرارت برداريد. کمي هم بزنيد تا دما در کل مايع يکنواخت شود.

۳. سپس به آرامي خامه داغ را به زرده اضافه کنيد و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ‌ها نبندند.

۴. داخل يک ظرف پيرکس يا قالب را با آب جوش پر کنيد، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهيد. دقت شود که آب به اندازه يک و نيم سانتي متر عمق داشته باشد.

۵. ظرف را به مدت ۵۰ دقيقه درون فر قرار دهيد. بعد از پخت وسط کرم حالت ژله‌اي خواهد داشت و کمي شل است. مقداري شکر روي ظرف بپاشيد. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتياط شعله را روي شکر بگيريد تا کمي قهوه‌اي شود.

۶. پس از خنک شدن، ظرف‌ها را به مدت زمان حداقل يک ساعت درون يخچال قرار دهيد.

 
 
  
  

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره