طرز تهيه «شيک موز و سيب»؛ نوشيدني مورد علاقه مراکشيها
همشهري آنلاين/ ميلکشيک ميوهاي و انواع اسموتي در مراکش بسيار محبوب است. در اين مطلب طرز تهيه شيک سيب و موز را که مراکشيها بيشتر درست ميکنند، آموزش دادهايم که بسيار ساده و آسان است و زود آماده ميشود. ميلکشيک ميوهاي يا اسموتي در مراکش بسيار محبوب است.
«تابناک با تو» - ميلکشيک ميوهاي و انواع اسموتي در مراکش بسيار محبوب است. در اين مطلب طرز تهيه شيک سيب و موز را که مراکشيها بيشتر درست ميکنند، آموزش دادهايم که بسيار ساده و آسان است و زود آماده ميشود. ميلکشيک ميوهاي يا اسموتي در مراکش بسيار محبوب است. اين دستور تهيه آسان سيب و موز را براي يک ميان وعده سبک و مغذي در اين روزهاي گرم تابستاني امتحان کنيد.
مواد لازم (براي ۲ نفر)
۲ فنجان شير سرد
يک سيب متوسط، پوست کنده و درشت خرد شده
يک موز متوسط
۲ قاشق غذاخوري شکر (بدون شکر و با مزه و طعم طبيعي ميوهها نيز ميتوانيد ميل کنيد)
يخ، چند قطعه کوچک (اختياري)
طرز تهيه ميلکشيک موز و سيب
۱- سيب، موز و شکر را با حدود ۱/۲ فنجان شير در مخلوط کن بريزيد. مخلوطکن را روشن کنيد تا خامهاي و يکدست شود.
۲- شير باقيمانده را بهتدريج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنيد تا کاملا مخلوط شود و کف کند.
۳- اگر دوست داريد نوشيدنيتان را خوب و فوري خنک کنيد، يک مشت يخ به مخلوط کن اضافه کنيد و يک دقيقه ديگر دستگاه را روشن کنيد تا يخها خرد شوند. البته بدون يخ هم ميتوان ميلکشيک و اسموتي درست کرد و فقط کافي است براي خنک نوشيدن، آنها را قبل از مصرف و سرو چند دقيقه در يخچال قرار دهيد.
۴- و در آخر مواد مخلوط شده را در ليوان بريزيد و سرو کنيد. نوش جان.
فرق ميلکشيک و اسموتي در چيست؟
۱- تفاوت ميلکشيک و اسموتي در اين است که داخل شيکها، از بستني و شير يا ماست شيرين (مواد لبني) استفاده ميشود در حالي که در تهيه اسموتي از آب و پوره ميوه (و گاهي سبزيجات) استفاده ميشود.
۲- معمولا اسموتيها غليظتر از شيکها هستند، البته اين به ذائقه افراد هم بستگي دارد.