دونفره/ امروز قصد داريم طرز تهيه طرز تهيه اسپاگتي وجتريانو (گياهي)  را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.

مواد لازم 

اسپاگتي (ماکاروني) ۱ بسته
پياز متوسط ۱ عدد
سير ۲-۳ حبه
قارچ ۱ و نيم پيمانه
بادنجان متوسط ۲ عدد
پوره گوجه فرنگي ۳/۴ پيمانه
سس کچاپ ۱/۴ پيمانه
کاپاريس ۲ قاشق سوپخوري
گوجه گيلاسي حدوداً ۲۰ عدد
پنير پارمزان به ميزان لاطم
نمک، فلفل سياه، پاپريکا و آويشن به ميزان لازم

مراحل تهيه اسپاگتي گياهي

براي شروع با پخت اسپاگتي کارمون رو آغاز ميکنيم به اين ترتيب که يک قابلمه مناسب رو که ظرفيت پخت اسپاگتي رو داشته باشه، انتخاب مي‌کنيم و ۳/۴ از حجمش رو آب ميريزيم و همراه با مقدار مناسبي نمک، روي حرارت قرار ميديم تا به جوش بياد. سپس اسپاگتي رو بدون اينکه خرد کنيم داخل قابلمه ميريزيم و بعد از يکي دو دقيقه وقتي قسمت پايين اسپاگتي‌ها نرم شد، اون‌ها رو کمي فشار ميديم تا کاملاً داخل آب فرو برن. سپس طبق دستور پشت بسته بندي اسپاگتي زمان ميديم تا اون‌ها بپزن. چون قراره پخت اسپاگتي‌ها يک مرحله‌اي باشه و ما طبخ مجدد نداريم اجازه ميديم تا اسپاگتي‌ها کاملاً بپزن و مغز اون خام نمونه.

بعد از اينکه مرحله پخت اسپاگتي‌ها به پايان رسيد، اون رو داخل آبکش ميريزم و با آب سرد شستشو ميديم، اينکار باعث ميشه تا اسپاگتي‌ها به هم نچسبن. اگر شما پخت اسپاگتي رو قبل از آماده شدن سس انجام دادين مقدار کمي روغن زيتون رو اسپاگتي‌ها برزين و با هم مخلوط کنين تا اسپاگتي‌ها تو فاصله آماده شدن .

حالا براي آماده کردن سس، پياز و بادنجان‌ها و قارچ رو به صورت خلالي خرد مي‌کنيم. اگر وقت کافي دارين بادنجان‌ها رو قبل از خرد کردن، زهر گيري کنين. سير رو هم به صورت ساطوري خرد مي‌کنيم. مقدار کمي روغن رو داخل يک ماهيتابه مناسب ميريزيم و سپس پياز رو بهش اضافه مي‌کنيم، وقتي پياز طلايي رنگ شد، سير رو بهش اضافه مي‌کنيم و همراه با پياز تفت دميديم تا عطر سير بلند بشه.

سپس بادنجان‌هاي خرد شده به پياز و سير اضافه مي‌کنيم و با هم تفتشتون ميديم تا رنگ بادنجان‌ها تغيير پيدا کنه. وقتي بادنجان‌ها طلايي رنگ شدن، قارچ رو هم اضافه مي‌کنيم و با بقيه مواد تفت ميديم.

وقتي قارچ‌ها کمي نرم شدن، نوبت اضافه کردن مخلوط پوره گوجه فرنگي و سس کچاپ ميرسه. سس رو هم اضافه مي‌کنيم و با بقيه مواد مخلوط مي‌کنيم و اجازه ميديم تا کمي تفت داده بشه تا خوش رنگ‌تر بشه. نمک، فلفل، پودر پاپريکا و کمي آويشن رو هم اضافه ميکنيم. 

توي اين غذا قراره از کاپاريس (کاپريس) يا کيپر در واقع يک نوع گياه معطر و تقريباً تند مزه هست که توي خيلي از غذا‌هاي ايتاليايي و حتي مديترانه‌اي اسم اون رو ميشنويم. يک قاشق غذاخوري کاپاريس فقط دو کالري دارد.

کاپاريس و گوجه گيلاسي‌ها رو به سسمون اضافه مي‌کنيم و حرارت رو کم مي‌کنيم تا سس غليظ بشه و مزه‌ها توي هم ادغام بشن.

زماني که سس آماده شد، اسپاگتي‌هاي آدلانته شده رو اضافه ميکنيم و در حدي که با هم مخلوط بشن روي حرارت نگهشون ميداريم.

بعد از اينکه اسپاگتي‌ها کاملاً با سس مخلوط شدن، اسپاگتي وجتريانوي ما آماده است فقط کافيه غذا رو داخل ظرف مورد نظرمون بريزيم و مقداري پودر پنير پارمزان روش بپاشيم و چند تا برگ ريحون تازه تزئينش و بعد هم سرو کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar