طرز تهيه کرپ کيک خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتي

چي شي/ کرپ کيک يک دسر بسيار خوشمزه است که از دولايه کرپ و کرم تهيه شده است و روي آن را با شير شکلات تزيين مي کنند. اين کرپ را مي توان به عنوان دسر در مهماني ها سرو نمود. اين کرپ بافت خاص و متفاوتي با دسر هاي ديگر دارد و مي توان بين آن از هر ماده کرمي ديگري به دلخواه استفاده کرد. حتي مي توان بين کرپ ها از ميوه هاي مختلف يا مغزيجات براي مقوي و خوشمزه تر شدن کرپ کيک استفاده کرد. براي مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهيه کرپ کيک در ادامه با سايت اموزشي چي شي همراه باشيد.
مواد لازم کرپ کيک
شير۳ ليوان
نشاسته ذرت دو و نيم قاشق غذا خوري
آرد قنادي۲ قاشق غذا خوري
شکرنصف ليوان
وانيل۱ قاشق چاي خوري
زرده تخم مرغ۱ عدد
خامه صبحانه۱۰۰ ميلي ليتر
مواد لازم براي کرپ
تخم مرغ۲ عدد
شير۲ ليوان
شکر۶ قاشق غذا خوري
روغن نصف فنجان
کاکائو۲ قاشق غذا خوري
مواد لازم براي رويه
شکلات پودر شده نصف بسته
شير۱ فنجان
طرز تهيه کرپ کيک
مرحله اول
براي تهيه کرپ خوشمزه و مخصوص به صورت کيک در ابتداي کار، کرم را تهيه مي کنيم. براي اين کار يک قابلمه برداشته و شير و نشاسته و شکر و آرد قنادي و زرده تخم مرغ را درون آن مي ريزيم و با هم مخلوط مي کنيم تا يکدست شود.
مرحله دوم
سپس روي حرارت قرار مي دهيم و مرتب هم مي زنيم تا غليظ شود و شروع به جوشيدن کند. سپس وانيل را اضافه کرده و ۲ دقيقه ديگر مي گذاريم بجوشد. از روي حرارت برداشته و مي گذاريم کنار تا خنک شود.
مرحله سوم
وقتي که خنک شد، خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا يکدست شود. يک کاسه ديگر برداشته و مواد کرپ را درون آن مي ريزيم. تخم مرغ و شير و شکر و روغن را اضافه کرده و هم مي زنيم تا يکدست شود.
مرحله چهارم
کاکائو را هم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. سپس يک تابه تفلون را برداشته و کمي کف آن را چرب مي کنيم. سپس روي حرارت متوسط قرار مي دهيم تا داغ شود. يک ملاقه از مواد کرپ را درون آن مي ريزيم و نازک مي کنيم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشيد که از آن جا که کرپ ها نازک است نياز به پخت دو طرفه ندارد. با اين مقدار مواد، ۱۰ کرپ به ما مي دهد. بعد از پختن همه کرپ ها و خنک شدنشان، ۲ قاشق غذا خوري کرم را در وسط يک کرپ قرار مي دهيم.
مرحله ششم
در اين مرحله مي توان قبل از پيچيدن، مقداري فندق و بادام زميني و چيپس شکلاتي به دلخواه روي آن اضافه کرد. در ادامه کرپ ها را مي پيچيم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا به خوبي استراحت کند.
مرحه هفتم
سپس شير و شکلات پودر شده را با هم ترکيب مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم تا يکدست شود. سپس از روي حرارت برداشته و وقتي که خنک شد، روي کرپ هاي پيچيده شده مي ريزيم و در ظرف مناسب سرو مي کنيم.