طرز تهيه چاي مراکشي خوشمزه و مخصوص با دارچين و نعنا
چي شي/ چاي از ديرباز مورد توجه افراد زيادي در محدوده آسيا و خاورميانه، آفريقا و انگليس بوده است. چاي مراکشي همانطور که از نامش پيداست مربوط به کشور مراکش بوده و با چاي سبز و نعنا و دارچين تهيه مي شود. اين چاي به روش بقيه چاي ها دم مي کشد و نياز به جوشاندن ندارد.
مواد لازم چاي مراکشي
چاي سبز۲ قاشق چاي خوري
برگ نعناع۸ عدد
چوب دارچين۲ تکه
آب جوش به مقدار لازم
نبات ني دار۱ عدد
ليمو ترش تازه۱ عدد
طرز تهيه چاي مراکشي
مرحله اول
براي تهيه چاي خوشمزه و مخصوص به روش مراکشي ابتدا يک قوري مناسب انتخاب مي کنيم، سپس چاي سبز را به همراه چوب دارچين و برگ نعناع درون آن مي ريزيم. در ادامه آب جوش را به قوري اضافه مي کنيم.
مرحله دوم
در اين مرحله درب قوري را قرار مي دهيم، سپس آنرا روي بخار کتري يا سماور قرار مي دهيم تا چاي دم بکشد.براي دم کشيدن چاي به طور کامل به ۱۰ تا ۱۵ دقيقه زمان نياز داريم. پس از گذشت اين زمان چاي تقريبا آماده است.
مرحله سوم
حالا در اين مرحله چند بار پاي را در ليوان ريخته و دوباره به قوري بر مي گردانيم. مي توان اين چاي را به همين شکل در فرنچ پرس سرو نمود. اين چاي خوشمزه و خوش عطر را در کنار نبات و برش ليمو سرو مي کنيم.