دستور پخت کيک سيب خامهاي

ترفند آشپزي/ امروز قصد داريم دستور پخت کيک سيب خامهاي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم :
۲ عدد تخم مرغ.
۱ بسته وانيل ۵ گرمي ترک (يا ۱/۴ قاشق چايخوري وانيل خالص).
۱ استکان شکر (نصف ليوان).
۲ قاشق چايخوري بيکينگ پودر.
۱ قاشق غذاخوري کره (در دماي اتاق).
۱ استکان شير (کمتر از نصف ليوان).
۲۵۰ گرم آرد.
موادلازم براي کرم:
۱ عدد تخم مرغ.
۱ قاشق غذاخوري نشاسته.
۱ قاشق غذاخوري شکر.
۲۵۰ ميلي ليتر شير (۱ ليوان).
مواد لايه زير:
۲ عدد سيب اسلايس شده.
طرزتهيه:
مواد لازم براي کرم را درون قابلمه ريخته و مخلوط کنيد و بزاريد روي اجاق گاز با حرارت ملايم و وقتي قوام لازم را به دست آورد، آن را از روي اجاق گاز برداشته و ميگذاريم خنک شود (در دماي اتاق).
تخم مرغ و شکر و وانيل را با همزن بزنيد تا کرمرنگ و کشدار شود، مواد ديگر کره وشير را اضافه کنيد ودر حد مخلوط شدن هم بزنيد و در آخر آرد وبيکينگ پودر الک شده را اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه صاف و يکدست شود.
سيبها را برش داده و در قالب کيک بچينيد (فراموش نکنيد قالب را با کره چرب کنيد).
مايه کيک را روي آن بريزيد، کرم را در قيف ريخته و به صورت دايرهاي روي کيک بريزيد (طبق عکس) و بزاريد در فر از قبلگرم شده با دماي ۱۸۰ درجه به مدت تقريبي ۳۰-۳۵ دقيقه تا پخته شود؛ و در آخر با پودر قند تزيين کنيد.