مجله دلگرم/ امروز قصد داريم  طرز تهيه کتلت لپه را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

۱ ليوان لپه نخود
۲ عدد سيب زميني درشت
۱ عدد پياز
۱ عدد تخم مرغ
۴ قاشق آرد نخودچي
نصف ليوان ذرت پخته (اختياري)
نمک زردچوبه بمقدار لازم
نوک قاشق پودر دارچين
پودرفلفل سياه وفلفل قرمز بمقدار لازم
بااين مواد ميتونيد ۲۰ عدد کتلت دربياريد

طرز تهيه کتلت لپه

براي شروع لپه نخودتون رو بذاريد بپزه... وقتي کاامل پخت آبکش کنيد خنک که شد چرخش کنيد يا به حوصله بکوبيدش بايد له بشه... (اگه چرخ بشه بهتر با مواد ميکس ميشه)

سيب زميني‌ها رو پوست بگيريد آبشو بگيريد و با پياز رنده شده ومابقي موادتون مخلوط کنيدو خوب ورز بديدو نيم ساعت تو يخچال بهش استراحت بديد... (ذرت اختياريه ميتونيد نزنيد من يبار قبلا زدم، ولي اينسري نزدم طعمش به نظرم بهتر بود)

يمقدار روغن تو تابه بريزيد داغ که شد از موادتون اندازه‌ي يه نارنگي برداريدو گرد کنيدو با کف دست نازکش کنيد نبايد کتلت لپه کلفت باشه نازک باشه ترد‌تر و مغز پخت‌تر ميشه طبيعتا طعم بهتري هم خواهد داشت

وقتي دوطرفش سرخ شد روي هم بچينيد تا با گرماي تابه روغن اضافيشون رو پس بدن بعد در ظرف سرو چيده و با مخلفات دلخواهتون ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar