سرآشپز پاپيون/ امروز قصد داريم طرز تهيه خوراک لوبيا عروس با قارچ را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.

مواد اصلي
لوبيا عروس
۲ پيمانه
پياز متوسط
۱ عدد
سير متوسط
۲ حبه
سيب زميني متوسط
۱ عدد
قارچ
۸ عدد
رب
۳ قاشق غذا خوري
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
طرز تهيه

لوبيا را شسته و براي ۱۵ دقيقه در آب ولرم خيس کنيد، سپس آنرا آبکش کنيد.

پياز را نگيني خرد کنيد و سير را رنده کنيد. مقداري روغن زيتون يا مايع داخل قابلمه ريخته و اجازه دهيد کاملا داغ شود. سپس سير و پياز را اضافه کنيد و تفت دهيد تا سبک و شفاف شوند.

مقداري زردچوبه را نيز با پياز تفت دهيد و سپس رب را اضافه کنيد و با شعله ملايم تفت دهيد تا رنگ باز کند.

لوبيا را نيز خيلي کوتاه تفت دهيد تا شکل خود را هنگام پخت حفظ کند و حالت له و وا رفته به خود نگيرد.

سپس به ميزان لازم آب داغ اضافه کنيد و اجازه دهيد لوبيا با شعله ملايم حدود ۳۰ تا ۴۵ دقيقه بپزد.

سيب زميني را نگيني درشت خرد کنيد و بعد از ۲۰ دقيقه به قابلمه اضافه کنيد.

قارچ را شسته و ورقه‌اي خرد کنيد و با کمي کره يا روغن و آبليمو تفت دهيد و به قابلمه اضافه کنيد و اجازه دهيد همه مواد با هم بپزند.

در اواخر پخت نمک و فلفل و کمي آبليمو اضافه کنيد و اجازه دهيد خوراک کاملا طعم بگيرد سپس شعله را خاموش کنيد و خوراک را به صورت داغ همراه با نان و ليموي تازه سرو کنيد.

اضافه کردن سيب زميني و قارچ اختياري است. شما ميتوانيد بدون قارچ يا سيب زميني درست کنيد.
اين غذا بسيار خوشمزه است. امتحان کنيد پشيمون نميشيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar