ايرنا/ امروز قصد داريم طرز تهيه گوشت لوبيا؛ غذاي محلي کاشان را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.

مواد لازم :

گوشت گوسفندي با دنبه (ماهيچه و قلم): ۵۰۰ گرم
لوبيا سفيد: ۳۰۰ گرم
پياز بزرگ: يک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
دارچين براي سرو: به مقدار لازم

طرز تهيه و دستور پخت گوشت لوبيا:

۱. پياز را پوست گرفته و بصورت نگيني خرد کنيد و داخل قابلمه بريزيد.

۲. گوشت‌ها را بشوييد و به همراه لوبيا‌ها به قابلمه اضافه کنيد. (دنبه در اين غذا به لذيذ شدن آن کمک مي‌کند).

۳. ادويه را هم بريزيد و مقداري آب به آن اضافه کنيد و بگذاريد بپزد.

۴. ابتداي پخت کمي شعله را زياد کنيد تا کمي بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و تا وقتي گوشت و لوبيا کاملا نرم شود بپزيد.

۵. هر چند وقت يک‌بار در قابلمه را برداريد و غذا را هم بزنيد، اگر آب آن کم شده بود مقداري به آن آب اضافه کنيد و درآخر آن را بچشيد و ادويه‌ها را بسته به طبعتان تنظيم کنيد.

۶. گوشت لوبياي شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بريزيد و زماني که مي‌خواهيد گوشت را بکوبيد مقداري دارچين به آن اضافه کنيد.

۷. گوشت پخته شده را هم مي‌توان در کنار شويدپلو سرو کرد.

۸. آب گوشت و گوشت‌کوبيده اين غذا با نان سنگک تازه به همراه پياز، سيرترشي، سبزي خوردن وترشي بسيار لذيذ مي‌شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar