طرز تهيه گوشت لوبيا؛ غذاي محلي کاشان
ايرنا/ امروز قصد داريم طرز تهيه گوشت لوبيا؛ غذاي محلي کاشان را به شما آموزش دهيم، با ما همراه باشيد.
مواد لازم :
گوشت گوسفندي با دنبه (ماهيچه و قلم): ۵۰۰ گرم
لوبيا سفيد: ۳۰۰ گرم
پياز بزرگ: يک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
دارچين براي سرو: به مقدار لازم
طرز تهيه و دستور پخت گوشت لوبيا:
۱. پياز را پوست گرفته و بصورت نگيني خرد کنيد و داخل قابلمه بريزيد.
۲. گوشتها را بشوييد و به همراه لوبياها به قابلمه اضافه کنيد. (دنبه در اين غذا به لذيذ شدن آن کمک ميکند).
۳. ادويه را هم بريزيد و مقداري آب به آن اضافه کنيد و بگذاريد بپزد.
۴. ابتداي پخت کمي شعله را زياد کنيد تا کمي بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و تا وقتي گوشت و لوبيا کاملا نرم شود بپزيد.
۵. هر چند وقت يکبار در قابلمه را برداريد و غذا را هم بزنيد، اگر آب آن کم شده بود مقداري به آن آب اضافه کنيد و درآخر آن را بچشيد و ادويهها را بسته به طبعتان تنظيم کنيد.
۶. گوشت لوبياي شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بريزيد و زماني که ميخواهيد گوشت را بکوبيد مقداري دارچين به آن اضافه کنيد.
۷. گوشت پخته شده را هم ميتوان در کنار شويدپلو سرو کرد.
۸. آب گوشت و گوشتکوبيده اين غذا با نان سنگک تازه به همراه پياز، سيرترشي، سبزي خوردن وترشي بسيار لذيذ ميشود.