طرز تهيه رولت گوشت و بادمجان به روش مجلسي
چي شي/ رولت گوشت و بادمجان يک غذاي بين المللي شيک و زيبا و در عين حال خوشمزه است که در منزل به راحتي تهيه مي شود. اين غذا را مي توان در کنار انواع برنج و نان به عنوان غذا يا پيش غذا در مهماني ها سرو نمود. اين غذا شکل زيبا و خاصي دارد که مي تواند براي مهماني هاي خاص تهيه و سرو شود.
مواد لازم براي ۵ نفر
بادمجان۵ عدد سايز متوسط
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پياز۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سياه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
پنير جدار يا پيتزا يا موزارلابه ميزان لازم
جعفري خرد شده۳ قاشق غذا خوري
طرز تهيه رولت گوشت و بادمجان
مرحله اول
براي تهيه رولت خوشمزه با گوشت و بادمجان در ابتداي کار، بادمجان ها را شسته و پوست مي گيريم. بايد دقت کرد که که کلاهک بادمجان ها جدا نشود. سپس بادمجان ها را درون آب و نمک قرار مي دهيم و ۱ ساعت زمان مي دهيم تا تلخي آن گرفته شود.
مرحله دوم
از آب نمک خارج کرده و روي دستمال قرار مي دهيم تا خشک شود. يک تابه را با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود. سپس بادمجان ها را درون آن سرخ مي کنيم. اگر بخواهيم غذا رژيمي باشد مي توان بادمجان ها را در فر يا منقل کباب کرد.
مرحله سوم
بعد از اين که بادمجان ها سرخ شد، از طول باز کرده و داخل آن را پنير و جعفري خرد شده مي ريزيم و مي بنديم. به اندازه اي بايد پنير بريزيم تا بتوانيم بادمجان ها را کامل ببنديم. اگر بخواهيم رژيمي باشد، از پنير موزارلا استفاده مي کنيم.
مرحله چهارم
پياز را شسته و پوست مي کنيم. سپس آن را رنده کرده و آب پياز را مي گيريم. سپس به گوشت چرخ کرده اضافه مي کنيم. به آن نمک و فلفل مي زنيم و کامل ورز مي دهيم. مي توان در اين مرحله دو حبه سير هم رنده کرد که دلبخواه است.
مرحله پنجم
در اين مرحله وقتي که گوشت را به خوبي ورز داديم، يک سلفون را روي سطح کار پهن مي کنيم. اندازه يک نارنگي از مواد گوشتي برداشته و روي آن پهن مي کنيم. تا جايي باز مي کنيم که دور تا دور بادمجان ها را بگيرد.
مرحله ششم
يک بادمجان را روي گوشت قرار داده و با سلفون آن را رول مي کنيم تا گوشت کامل بادمجان ها را در بر بگيرد. اين مرحله را بايد با دقت انجام داد تا مطمئن شويم که کامل رول شده است. اگر خوب انجام نشود حين سرخ کردن وا مي رود.
مرحله هفتم
يک تابه را با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم و مي گذاريم تا داغ شود. سپس رول ها را درون آن سرخ مي کنيم. مي توان رول ها را در سيني فر چرب شده در فر قرار داد. براي اين کار، از دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد فر استفاده مي کنيم.
مرحله هشتم
سپس رول ها را به مدت ۲۰ دقيقه در اين دما مي گذاريم تا بپزد. وقتي که رول ها کامل پخت يا سرخ شد، لازم است سس تهيه شود. يک پياز ديگر را شسته و به صورت نگيني ريز خرد مي کنيم. سپس يک تابه را با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود.
مرحله نهم
سپس پياز ها را به آن اضافه کرده و تفت مي دهيم. دو عدد گوجه را شسته و رنده مي کنيم. دو حبه سير را هم رنده کرده و با گوجه ها به تابه اضافه مي کنيم. نمک و فلفل اضافه کرده و مي گذاريم تا آب آن کشيده شود و سس غليظ شود.
مرحله دهم
در اين مرحله رول هاي گوشت را حدود يک ربع درون سس قرار مي دهيم تا سس را جذب کند و خوشمزه تر شوند. مي توان به جاي اين سس از سس کچاپ نيز استفاده کرد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو مي کنيم.