«سوپ هندوانه» عصرانهاي متفاوت، خنک و خوشمزه

همشهري آنلاين/ سوپ هندوانه عصرانهاي خنک و خوشمزه است که اين هواي گرم تابستاني را برايمان دلچسب ميکند. در اين مطلب با طرز تهيه اين ميانوعده سرد آشنا ميشويد.
عاطفه مرآتي: سوپ هندوانه با ساير سوپهايي که تا به حال درست کردهايد فرق دارد و راهي آسان و سريع براي لذت بردن از ميوهها و سبزيجات تازه است. اين ميانوعده غذايي خوشمزه سرد است و مناسب زمانهايي است که نميخواهيد خودتان را پاي اجاقگاز آشپزخانه اسير گرما کنيد. در ادامه با ما همراه باشيد تا طرز درست کردن اين سوپ خنک را ياد بگيريد و از آن حظ ببريد.
مواد لازم
۴ فنجان هندوانه بدون دانه (يک فنجان آن را به شکل مکعبهاي کوچک خرد کنيد)
۲ قاشق غذاخوري آب ليموي تازه (چگونه تلخي آبليمو را بگيريم؟ | روشهاي نگهداري از آبليموي تازه)
يک قاشق غذاخوري پوست ليمو (خرد يا رنده شده)
نمک يک قاشق چايخوري (ميزان نمک بستگي به ذائقه شما دارد)
سير خرد شده يک تا ۲ حبه
يک فنجان گوجهفرنگي رسيده (به قطعات ريز خرد شود)
يک فنجان خيار پوست گرفته شده (به قطعات ريز خرد شود)
۱/۲ فنجان فلفل دلمهاي زرد يا نارنجي شيرين (به قطعات ريز خرد شود)
۳ قاشق غذاخوري پياز قرمز خرد شده (ترفندي ساده براي خرد کردن پياز | اين مهارت ضروري را ياد بگيريم)
يک قاشق غذاخوري سرکه بالزاميک
۱/۴ فنجان روغن زيتون
يک قاشق غذاخوري فلفل هالاپينو ريز خرد شده (اختياري)
فلفل تازه آسياب شده (مقدار آن بستگي به ذائقه شما دارد)
۲ قاشق غذاخوري گشنيز خرد شده يا شويد يا جعفري
شکر به مقدار لازم (مقدار آن بستگي به ذائقه شما دارد)
طرز تهيه سوپ هندوانه
۱- سه فنجان از هندوانهها را پوره کنيد و داخل يک کاسه بزرگ غير فلزي بريزيد. آب ليمو، پوست ليمو، نمک، سير، گوجهفرنگي، خيار، فلفل سبز، پياز قرمز، سرکه، روغن زيتون، سبزيجات تازهاي را که انتخاب کردهايد، شکر و هالاپينو را اضافه کنيد.
۲- يک فنجان هندوانه مکعبي باقيمانده را به مواد اضافه کنيد و خوب با هم مخلوط کنيد.
۳- سوپ سرد هندوانه شما آماده است. آن را خنک سرو کنيد و در صورت تمايل از تکههاي ليمو و ريحان و يا هر نوع سبزي که دوست داريد براي تزئين سوپتان استفاده کنيد.
► اين دستور غذا را ميتوان بهراحتي با افزودن ميوه و سبزيجات بيشتر تغيير داد. پيشنهاد ميکنيم طعم آناناس را هم به آن اضافه کنيد.