نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ کتلت سويا و جعفري يک شام خوشمزه

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کتلت سويا و جعفري يک شام خوشمزه
آشپزي ايراني/ چي لازم دارم: سوياي ريز: 400 گرم سيب زميني: 600 گرم تخم مرغ: 3 عدد جعفري خردشده: 100 گرم گشنيز: 30 گرم پودر سير: در صورت دلخواه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سياه: به مقدار لازم آرد سوخاري: به مقدار لازم پياز: 1 عدد روغن مايع: به مقدار لازم چطور بپزم: پودر سويا را يک ساعت در آب ولرم خيس کنيد. سپس در يک کيسه نخي بريزيد و کاملا آب را از آن جدا کنيد در ظرفي بريزيد. پياز را خيلي ريز خرد کرده بهمراه جعفري و کمي گشنيز خرد شده، سيب زميني پخته رنده شده مخلوط کنيد سپس تخم مرغ، نمک و ادويه را اضافه کرده، با هم مخلوط کنيد. به اندازه يک گردو از مواد برداشته، کمي در پودر سوخاري بغلتانيد و کف دست صاف کنيد سپس در روغن داغ سرخ کنيد. نکته ميزان سبزي را مي توانيد کمتر يا بيشتر کنيد. نکته پس از قراردادن تمام کتلت ها در ماهيتابه، زير حرارت را کم کرده و تا کاملا سرخ نشده برنگردانيد زيرا فرم کتلت خراب خواهد شد. نکته اگر پارچه نخي در دسترس نبود مي توانيد سويا را با دست فشرده کنيد تا آب اضافه آن گرفته شود. نکته پودر فلفل پاپريکا ( فلفل دلمه اي ) هم مي توانيد استفاده کنيد.عطر و طعم خوبي به کتلت خواهد داد. نکته اين مقدار مواد براي 4 تا 6 نفر کافيست.