نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ املت فرانسوي

منبع
بروزرسانی
غذاي ملل/ املت فرانسوي
چي لازم دارم: 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون 3 برش ضخامت برش بيکن يا ژانبون 1سانتي خرد شده 1 فنجان سيب زميني نمک و تازه فلفل سياه و سفيد 5 تخم مرغ بزرگ 3 قاشق غذاخوري شير 1 قاشق سوپخوري کره 1 قاشق غذاخوري موسير تازه وخرد شده چطور بپزم: روغن زيتون را در تابه موردنظر ميريزيم و حرارت را روي شعله متوسط قرار ميدهيم.ژامبون را حدود 3تا5دقيقه تفت مي دهيم وسپس آنرا از تابه جمع ميکنيم و سيب زميني هارا به همراه نمک و فلفل سرخ مي کنيم و از تابه جمع ميکنيم.در يک کاسه متوسط،تخم مرغ ها را شکسته،شير و کمي نمک و فلفل اضافه و با چنگال خوب مي زنيم.حالا کره را در تابه ميريزيم و تخم مرغ و ژانبون و سيب زميني راهم اضافه مي کنيم.در صورت دلخواه ميتوان به مدت 8دقيقه در فر پخت.