باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه  کرپ رول مرغ و اسفناج  را به شما آموزش دهيم.

مواد مورد نياز
آرد سفيد گندم..... سه‌چهارم پيمانه

تخم‌مرغ، زده‌شده.....۲ عدد

شير.... سه‌چهارم پيمانه

روغن مايع...... ۲ قاشق چاي‌خوري

مواد لازم جهت مايه داخلي:

کره.....۲۰ گرم

پياز کوچک، ريز خردشده.....۲ عدد

فلفل سبز، ريز خردشده......۲ قاشق چاي‌خوري

گوشت مرغ، چرخ‌کرده....۳۰۰ گرم

سفيده تخم‌مرغ، کمي زده‌شده......۱ عدد

تخم گشنيز ساييده‌شده.......۱ قاشق چاي‌خوري

سير پوره‌شده......۱ حبه

چهار ادويه..... يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري

آرد نان خشک (آرد سوخاري) ...... تا ۱ پيمانه

نمک و فلفل سياه تازه ساييده‌شده.... به مقدار لازم

مواد لازم جهت مونتاژ:

اسفناج يا برگ چغندر.... ۲۰-۲۵ برگ

روغن..... ۲ قاشق سوپ‌خوري

روش‌تهيه

اسفناج يا برگ چغندر را داخل آب‌جوش يا مايکروويو بگذاريد تا حدي که نرم شود، سپس خارج کرده و بگذاريد تا خنک شود.

براي تهيه کرپ، آرد را در کاسه‌اي الک کنيد، تخم‌مرغ، شير و روغن را افزوده و با وسيله‌اي هم بزنيد تا يکدست شود، روي آن را پوشانده و ۳۰ دقيقه استراحت دهيد.

براي تهيه مواد داخلي، کره را گرم کنيد، پياز و فلفل را افزوده و هم بزنيد و اجازه دهيد تا سبک، نرم و براق شود، سپس از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا خنک شود، در اين مرحله ساير مواد را افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنيد و به هم بياميزيد تا مايه‌اي منسجم حاصل شود.

ماهي‌تابه مخصوص کرپ را چرب کرده و هر بار به اندازه ۲-۳ قاشق سوپ‌خوري از مايه کرپ را داخل تابه گرم‌شده بريزيد و پخش کنيد تا به شکل لواش نازکي درآيد و اجازه دهيد تا روي حرارت کم، کمي تغيير رنگ دهد، سپس برگردانيد تا طرف ديگر هم آماده شود و به همين ترتيب کرپ‌ها را طبخ کنيد.

دو عدد کرپ را کمي اُورلب (کمي روي هم) روي تخته کار قرار دهيد، سپس از مايه داخلي روي‌شان کشيده و با پالت يا کاردک صاف و يکدست کنيد، سپس روي مايه را با برگ‌هاي اسفناج يا چغندر بپوشانيد و بعد پيچيده و رول کنيد و بقيه را با همين روش آماده کرده و آن‌ها را کاور کنيد و ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.

رول‌ها را از يخچال خارج کرده و به ضخامت يک سانتي‌متر برش بزنيد و با خلال چوبي محکم کنيد. روغن را گرم کرده و اسلايس‌ها را سرخ کنيد تا طلايي خوش‌رنگ شوند.

هنگام سرو کرپ‌رول‌ها را به ظرف سرو منتقل کرده و همراه با سس يا ديپ مورد نظر سرو نماييد.

منبع: شور و شيرين

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar