ارزش غذايي:
کالري: 224
چربي: 9 گرم
کلسترول: 138 ميليگرم
کربوهيدرات: 16 گرم
فيبر: 0 گرم
سديم: 973 ميليگرم
پتاسيم: 501 ميليگرم
کلسيم: 353 ميليگرم
آهن: 1 ميليگرم
چي لازم دارم:
دو پيمانه آب
دو قاشق چايخوري ادويه غذاهاي دريايي
340 گرم ميگو
دو ساقه کرفس خرد شده
42.5 گرم شيرخشک
يک پيمانه شير
دو قاشق غذاخوري آرد کامل
دو قاشق چايخوري ماهي آنچووي خرد شده
چه جوري درست ميشه:در يک قابلمه، آب، ادويه دريايي، ميگو و کرفس را با هم مخلوط کنيد. 5 تا 8 دقيقه آنها را روي حرارت ملايم بپزيد تا ميگوها پخته شوند. ميگوها را از داخل آب خارج کنيد و بقيه مواد را کنار بگذاريد تا خنک شوند.
در يک کاسه متوسط، شيرخشک، شير، آرد و ماهي هاي ريز آنچووي را با هم مخلوط کنيد و داخل قابلمه که ميگوها را پخته ايد، بريزيد. دوباره 10 دقيقه ديگر مواد را بپزيد و به طور مرتب هم بزنيد تا غليظ شود.
در اين مرحله، ميگوها را نصف کنيد و داخل سوپ بيندازيد. 1 تا 2 دقيقه حرارت دهيد و سپس آنها را از روي حرارت برداريد و داخل کاسه بريزيد.
برگرفته از: سايت نان و نمک