نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه بيج بيج (غذاي سنتي مازندراني)

منبع
هنر آشپزي
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه بيج بيج (غذاي سنتي مازندراني)
هنر آشپزي/ مواد لازم: گوشت چرخ کرده نيم کيلوگرم پياز متوسط يک عدد سيب‌زميني متوسط 2 عدد، نگيني خرد شده رب گوجه‌فرنگي 2 تا 3 قاشق غذاخوري فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم روغن مايع به مقدار لازم زرشک يک قاشق غذاخوري آب ولرم 2 استکان طرز تهيه: پياز را خرد کرده و کمي در روغن تفت دهيد. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کاملاً تفت دهيد. بعد فلفل، نمک، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگي‌ را افزوده و خوب تفت دهيد تا غذا خوش رنگ شود. سيب‌زميني نگيني خرد شده و زرشک را اضافه کرده و سپس آب ولرم را افزوده و بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم حدود 15 تا 20 دقيقه پخته و آب آن تبخير شود. دقت کنيد گوشت زياد خشک نشود. بعد در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با برنج ميل فرماييد. نکته: - اين دستور40 گرم کربوهيدرات، 90 گرم پروتئين، 110 گرم چربي و 1510 کيلوکالري انرژي دارد. - براي خوش رنگتر شدن اين غذا رب گوجه‌فرنگي را همراه گوشت خوب تفت دهيد.