هنر آشپزي/ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نيم کيلوگرم
پياز متوسط يک عدد
سيبزميني متوسط 2 عدد، نگيني خرد شده
رب گوجهفرنگي 2 تا 3 قاشق غذاخوري
فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مايع به مقدار لازم
زرشک يک قاشق غذاخوري
آب ولرم 2 استکان
طرز تهيه:
پياز را خرد کرده و کمي در روغن تفت دهيد. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کاملاً تفت دهيد. بعد فلفل، نمک، زردچوبه و رب گوجهفرنگي را افزوده و خوب تفت دهيد تا غذا خوش رنگ شود. سيبزميني نگيني خرد شده و زرشک را اضافه کرده و سپس آب ولرم را افزوده و بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم حدود 15 تا 20 دقيقه پخته و آب آن تبخير شود. دقت کنيد گوشت زياد خشک نشود. بعد در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با برنج ميل فرماييد.
نکته:
- اين دستور40 گرم کربوهيدرات، 90 گرم پروتئين، 110 گرم چربي و 1510 کيلوکالري انرژي دارد.
- براي خوش رنگتر شدن اين غذا رب گوجهفرنگي را همراه گوشت خوب تفت دهيد.