فرارو/ يکي از مهم‌ترين وعده‌هاي غذايي روزانه صبحانه است که پزشکان به خوردن آن تاکيد زيادي کرده‌اند.
 
مواد لازم
تخم مرغ درشت: ۴ عدد
شير: ۱ ليوان
آرد: ۱ پيمانه
سوسيس: ۲ عدد
پنير موزارلا: ۱ پيمانه
پيازچه خرد شده: ۱ پيمانه
نمک: به ميزان لازم


طرز تهيه کرپ سوسيس و پيازچه
تخم مرغ‌ها را توي يک کاسه بشکنيد و شير را به آن اضافه کنيد. با همزن هم بزنيد تا زرده و سفيده با هم مخلوط شوند. آرد را کم‌کم به مخلوط شير و تخم مرغ اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا آرد کاملا حل شود. سوسيس و پيازچه را به صورت نگيني خرد کنيد و همراه با نمک به مايه اضافه کنيد و هم بزنيد. يک ماهي تابه نچسب را روي اجاق گاز بگذاريد تا حسابي داغ شود. کف ماهي تابه را با چند قطره روغن چرب کنيد. سپس يک ملاقه از مايه کرپ برداريد و توي ماهي تابه داغ بريزيد.
تابه را کمي تکان بدهيد تا مايه در همه سطح ماهي تابه پخش شود. بعد از چند دقيقه که يک طرف آن پخت با يک کفگير بزرگ کرپ را برگردانيد و بگذاريد طرف ديگر آن هم خودش را بگيرد. سپس پنير موزارلا را روي يک گوشه از کرپ بريزيد و با کمک کفگير لبه ديگر کرپ را برگردانيد و روي پنير‌ها بگذاريد. چند دقيقه زمان بدهيد تا پنير با حرارت آب بشود. سپس کرپ آماده شده را توي ظرف سرو بگذاريد و اطراف ظرف را با گوجه گيلاسي و سس تزيين کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar