غذاي ملل/ «پاستاي سوسيس دودي» با سس ايتاليايي
چي شي/ پاستا يکي از غذاهاي اصيل ايتاليايي است که با ترکيب اسپاگتي و پاستا با مواد و سسهاي مختلف بدست ميآيد. اين پاستا با کمک سوسيس دودي طبخ ميشود که طعم دودي سوسيس، يک پاستاي متفاوت با عطر و طعم متفاوت را حاصل ميکند. سس اين پاستا نيز از پوره گوجه و پياز و روغن زيتون و سير تهيه ميشود که ترکيب خوبي با سوسيسها و پاستا بوجود ميآورد.
اين غذا را ميتوان به عنوان پيش غذا در مهمانيها يا به عنوان وعده شام طبخ نمود. اين مواد لازم براي سه نفر ميباشد.
مواد لازم
سوسيس دودي: ۲۵۰ گرم
پاستا: ۳۰۰ گرم
پياز: ۱ عدد متوسط
سير: ۳ حبه
پوره گوجه فرنگي: ۱ پيمانه
پنير پارمزان: ۱۰۰ گرم
آويشن: ۱ قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه: به مقدار کافي
طرز تهيه
براي تهيه پاستا سوسيس دودي خوشمزه و مخصوص ابتدا يک قابلمه نسبتا بزرگ برداشته و داخل آن را تا نيمه آب ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آيد. در ادامه پاستا و نمک را به آب جوش اضافه ميکنيم.
در اين مرحله حدود ۱۰ دقيقه زمان ميدهيم تا پاستا بجوشد و به طور کامل پخته شود. سپس آن را آبکش ميکنيم و کنار ميگذاريم. در ادامه يک تابه برداشته و با کمي روغن زيتون ميگذاريم روي حرارت تا گرم شود.
در اين مرحله پياز را شسته و پوست ميکنيم و خرد ميکنيم. در ادامه داخل روغن ريخته و کمي با سير رنده شده آن را تفت ميدهيم تا نرم شود. وقتي پيازها سبک و نرم شد، پوره گوجه فرنگي را به آن اضافه ميکنيم.
نمک و فلفل نيز اضافه کرده و حرارت را کم ميکنيم تا سس غليظ شود. تابه ديگري برداشته و با کمي روغن روي حرارت قرار ميدهيم تا روغن داغ شود. سپس سوسيسها را که به صورت حلقهاي خرد کرده ايم داخل روغن ميريزيم و سرخ ميکنيم.
سپس سس گوجه را به سوسيسها اضافه ميکنيم. بعد از آن پاستاي آبکش شده را اضافه ميکنيم و به آرامي مخلوط ميکنيم تا سس به طور کامل پاستا را بپوشاند. در ادامه سطح پاستا را با پنير رنده شده ميپوشانيم.
سپس در تابه را ميبنديم تا با حرارت ملايم روي گاز، پنيرها آب شود. ميتوان مواد را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتي گراد به مدت ده دقيقه قرار داد تا پنير آب شود. در پايان پاستا سوسيس دودي را در ظرف مناسب سرو ميکنيم.