۲ روش بي نقص اما متفاوت براي آب پز کردن تخم مرغ
روزياتو/ امروز قصد داريم دستور تهيه خوراک مرغ و چيپس را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
آيا شما از آن دسته افراد هستيد که ميخواهيد روي همه چيز کنترل داشته باشيد؟ يا به سيستم دخالت نکردن و انجام دادن آزدانه کارها علاقه داريد؟ هر دوي اين روشها در آشپزي موفق هستند. بسياري از کتابهاي آشپزي طوري نوشته اند که انگار تنها مرجع درست آشپزي هستند و انجام کار درست در اين حوزه بايد همان طوري باشد که در آنها آمده است. البته در برخي مواقع اين موضوع درست است. براي مثال اگر ميخواهيد سفيده تخم مرغ را براي يک کيک بي نقص جدا کنيد، نبايد اجازه دهيد حتي ذرهاي زرده وارد سفيده شود. اما بيشتر اوقات چندين روش براي انجام يک کار وجود دارد، مانند آب پز کردن تخم مرغ. يک روش آشپزهاي منظم و سختگير براي آب پز کردن تخم مرغ به شکلي بي نقص اين است که آب را به دماي جوش رسانده و سپس تخم مرغها را به آرامي در آن رها ميکنند.
يک روش آشپزهاي سختگير براي آب پز کردن تخم مرغ اين است که آب را به دماي جوش رسانده و سپس تخم مرغها را به آرامي در آن رها ميکنند
در ادامه در ظرف را بسته و وقتي آب بار ديگر به درجه جوش ميرسد، براي نيم پز شدن تخم مرغها ۳ دقيقه زمان ميگذراند در حالي که براي داشتن تخم مرغهايي کاملاً پخته اين عدد ۱۳ دقيقه است. بعد از پايان اين دقايق، ظرف را از روي گاز برداشته و آب آن را خالي ميکنند. در مورد تخم مرغهاي نيم پز يا همان عسلي، به احتمال فراوان اين تخم مرغها بلافاصله خورده ميشوند، اما اگر ميخواهيد تخم مرغ کاملاً پخته شده را در فريزر قرار دهيد بايد ابتدا کمي آب سرد روي آن بريزيد تا مطمئن شويد داغ نيست. همچنين اين کار باعث ميشود پوست کندن تخم مرغها آسانتر باشد.
يک روش آشپزهاي سختگير براي آب پز کردن تخم مرغ اين است که آب را به دماي جوش رسانده و سپس تخم مرغها را به آرامي در آن رها ميکنند
شيوه ديگر مربوط به افراد تنبل است. در اين روش ظرف را پر از آب سرد کرده و تخم مرغها را در آن قرار ميدهند. ظرف را روي اجاق گاز گذاشته و زير آن را تا آخرين درجه گرمايي روشن ميکنند تا جايي که آب به نقطه جوش ميرسد. در اين لحظه، گاز به سرعت خاموش شده و تخم مرغها در آب داغ باقي ميمانند در حالي که آب هنوز روي آن هاست و در ظرف بسته شده است. بعد از ۲۰ دقيقه تخم مرغها به همان اندازه ۱۳ دقيقه گزينه قبلي مغز پخت خواهند شد.
يک روش آشپزهاي سختگير براي آب پز کردن تخم مرغ اين است که آب را به دماي جوش رسانده و سپس تخم مرغها را به آرامي در آن رها ميکنند
مزيت اين روش اين است که با کم کردن ۱۳ دقيقهاي مصرف انرژي گازي يا برقي، هم صورتحساب خود را سبک کرده و هم به جلوگيري از گرمايش زمين کمک کرده ايد. در مورد ۲۰ دقيقه رها کردن تخم مرغها در آب داغ نيز بايد بدانيد که اين حداقل عدد است و ميتوانيد اين مدت زمان را افزايش دهيد هر چند زياد ماندن تخم مرغ در آب داغ باعث ميشود سفيده ظاهري شبيه لاستيک به خود گرفته و يک حلقه سبز رنگ اطراف زرده شکل بگيرد. در اين روش تنها بعد از ۵ دقيقه تخم مرغ آها نيم پز و عسلي خواهند شد.