طرز تهيه اشکنه؛ از اين خوشمزهتر نميشود

ايرنا/ اشکنه از آن غذاهاي راحت و سريع است که در کمترين زمان ممکن ميتوانيد آن را درست کنيد و از خوردنش لذت ببريد. پس اگر زمان کافي براي پخت غذا نداريد، نگران نباشيد.
مواد لازم براي تهيه اشکنه:
- تخم مرغ: ۴ عدد
- پياز: ۱ عدد درشت
- آرد: ۲ قاشق غذاخوري
- شنبليله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوري
- زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوري
- نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه و دستور پخت اشکنه:
۱. پيازها را بشوييد و با يک چاقو مناسب خرد کنيد و سپس در يک قابلمه آن را سرخ کنيد.
۲. وقتي که پيازها طلايي شدند آرد و شنبليله را به آن اضافه کنيد و مقداري آن را تفت دهيد.
۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنيد.
۴. سپس ۳ تا ۴ ليوان آب به قابلمه اضافه کنيد و صبر کنيد تا آب به جوش بيايد.
۵. در اين مرحله مقداري نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنيد.
۶. تخم مرغها را در يک کاسه بشکنيد و آنها را کاملاً هم بزنيد.
۷. در مرحله بعد تخم مرغها را به آرامي به اشکنه اضافه کنيد و دائماً آن را يا يک قاشق هم بزنيد تا تخم مرغها سفت و بسته نشود.
۸. ميزان فلفل و نمک را امتحان کنيد و در صورت لزوم دوباره اضافه کنيد.
۹. پس از آن که مقداري اشکنه قل خورد، غذاي حاضر است.