نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه اشکنه؛ از اين خوشمزه‌تر نمي‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه اشکنه؛ از اين خوشمزه‌تر نمي‌شود

ايرنا/ اشکنه از آن غذاهاي راحت و سريع است که در کم‌ترين زمان ممکن مي‌توانيد آن را درست کنيد و از خوردنش لذت ببريد. پس اگر زمان کافي براي پخت غذا نداريد، نگران نباشيد. 

مواد لازم براي تهيه اشکنه:

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پياز: ۱ عدد درشت
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوري
  • شنبليله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوري
  • زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوري
  • نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم

طرز تهيه و دستور پخت اشکنه:

۱. پيازها را بشوييد و با يک چاقو مناسب خرد کنيد و سپس در يک قابلمه آن را سرخ کنيد.

۲. وقتي که پيازها طلايي شدند آرد و شنبليله را به آن اضافه کنيد و مقداري آن را تفت دهيد.

۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنيد.

۴. سپس ۳ تا ۴ ليوان آب به قابلمه اضافه کنيد و صبر کنيد تا آب به جوش بيايد.

۵. در اين مرحله مقداري نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنيد.

۶. تخم مرغ‌ها را در يک کاسه بشکنيد و آنها را کاملاً هم بزنيد.

۷. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامي به اشکنه اضافه کنيد و دائماً آن را يا يک قاشق هم بزنيد تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

۸. ميزان فلفل و نمک را امتحان کنيد و در صورت لزوم دوباره اضافه کنيد.

۹. پس از آن که مقداري اشکنه قل خورد، غذاي حاضر است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره