نماد آخرین خبر

باميه هندي خانگي

منبع
خراسان
بروزرسانی
باميه هندي خانگي

خراسان/ باميه هندي خانگي

مواد لازم
 آرد سفيد -يک پيمانه
  تخم مرغ - 2 عدد
  آب -يک پيمانه

  کره - يک هشتم پيمانه
  شربت  -  به ميزان لازم
  وانيل - نوک قاشق چاي‌خوري
  بکينگ پودر - يک قاشق چاي‌خوري
 مواد لازم براي تهيه شربت
  شکر-2 پيمانه
  آب - ۲ پيمانه
  آب‌ليمو - 2 قاشق غذاخوري
  گلاب - يک چهارم پيمانه
  زعفران دم کرده غليظ -۲ قاشق غذاخوري
  گلوکز -  يک قاشق غذاخوري
 
چطور بپزيم:
1- آب را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد ، کره و شربت را اضافه  کنيد و هم بزنيد تا به جوش آيد.
2- بکينگ پودر را با آرد مخلوط  و به يک باره  به آب در حال جوش اضافه  کنيد و هم بزنيد تا مانند حلوا جمع شود.
3-5 دقيقه بعد از جمع شدن آن  به هم زدن ادامه دهيد و سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد تا خنک شود.
4- تخم مرغ ها را به خمير اضافه کنيد و با همزن برقي مواد را هم بزنيد تا يکدست شود سپس در قيف بريزيد.
5- کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و باميه را به شکل دلخواه تان مثلا حلقه اي روي سيني فر  در آوريد و به مدت 10 دقيقه در فري که از قبل با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم شده است بگذاريد.
6- در قابلمه اي کوچک به اندازه اي که باميه در آن شناور شود روغن بريزيد و دو طرف باميه ها را در آن سرخ کنيد و سپس 2 دقيقه داخل توري  بگذاريد تا روغن اضافه شان کشيده شود.
7- باميه ها را در شربت ولرم قرار دهيد تا مزه دار شود.
۸-براي تهيه شرب مواد را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا قوام بياورد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره