باميه هندي خانگي

خراسان/ باميه هندي خانگي
مواد لازم
آرد سفيد -يک پيمانه
تخم مرغ - 2 عدد
آب -يک پيمانه
کره - يک هشتم پيمانه
شربت - به ميزان لازم
وانيل - نوک قاشق چايخوري
بکينگ پودر - يک قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه شربت
شکر-2 پيمانه
آب - ۲ پيمانه
آبليمو - 2 قاشق غذاخوري
گلاب - يک چهارم پيمانه
زعفران دم کرده غليظ -۲ قاشق غذاخوري
گلوکز - يک قاشق غذاخوري
چطور بپزيم:
1- آب را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد ، کره و شربت را اضافه کنيد و هم بزنيد تا به جوش آيد.
2- بکينگ پودر را با آرد مخلوط و به يک باره به آب در حال جوش اضافه کنيد و هم بزنيد تا مانند حلوا جمع شود.
3-5 دقيقه بعد از جمع شدن آن به هم زدن ادامه دهيد و سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد تا خنک شود.
4- تخم مرغ ها را به خمير اضافه کنيد و با همزن برقي مواد را هم بزنيد تا يکدست شود سپس در قيف بريزيد.
5- کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و باميه را به شکل دلخواه تان مثلا حلقه اي روي سيني فر در آوريد و به مدت 10 دقيقه در فري که از قبل با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم شده است بگذاريد.
6- در قابلمه اي کوچک به اندازه اي که باميه در آن شناور شود روغن بريزيد و دو طرف باميه ها را در آن سرخ کنيد و سپس 2 دقيقه داخل توري بگذاريد تا روغن اضافه شان کشيده شود.
7- باميه ها را در شربت ولرم قرار دهيد تا مزه دار شود.
۸-براي تهيه شرب مواد را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا قوام بياورد.