غذالند/ بروشتاي هويج، يک نوع پيش غذا و فينگرفود خوشمزه و لذيذ مي باشد که مي توانيد خيلي سريع و آسان در منزل طبخ کنيد. مواد اصلي اين پيش غذا شامل هويج، پنير موزارلا، پنير چدار، سس مايونز و… مي باشد. با ترکيب کردن مواد اصلي و اضافه کردن آن در نان باگت هاي رول شده، مي توانيد اين فينگرفود خوشمزه و محبوب را طبخ کنيد. بروشتاي هويج را مي توانيد با پيازچه خرد شده و يا شويد تازه تزيين و سرو کنيد.

از ديگر انواع فينگرفودهاي خوشمزه و محبوب مي توان به شامي هويج، دلمه هويج، رولت برنج، کراسيني، موساکا، مانتي، باچانگاي گوشت، کاناپ ژامبون و… اشاره کرد.
 
مواد لازم
هويج: ۴ عدد
پنير موزارلا: ۱ ليوان
پنير چدار: ۱ ليوان
سس مايونز: ۱ ليوان
سير: ۲ حبه
نان باگت: ۲ عدد
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
مراحل
 گام 1ابتدا در يک قابلمه کمي آب پر کرده و بر روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش بيايد.
 گام 2هويج ها را شسته و در قابلمه بريزيد تا بپزد.
 گام 3بعد از سرد شدن هويج هاي پخته، آن ها را پوست کرده و رنده کنيد.
 گام 4سپس پنير موزارلا و پنير چدار رنده شده را به هويج اضافه و مخلوط کنيد.
 گام 5سيرها را نيز پوست کرده و ريز رنده کنيد.
 گام 6سير رنده شده و ادويه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنيد.
 گام 7نان باگت ها را به صورت رولي برش دهيد و در سيني بچينيد.
 گام 8بر روي نان، مخلوط مواد را بريزيد.
 گام 9فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کرده و صبر کنيد تا گرم شود.
 گام 10سپس سيني را به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد تا بروشتا آماده شود.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar